Hugh Hefner, tăticul Playboy, înșelat înainte de nuntă cu un tinerel Mai mult: Hugh Hefner, tăticul Playboy, înșelat înainte de nuntă cu un tinerel – Vedete de la ei | Libertatea.ro

Supărare mare pentru Hugh Hefner, tăticul Playboy. Cu nici trei luni înainte de nunta cu bomba-sexy Crystal Harris, mirele a aflat că este înşelat cu un bun, dar tinerel prieten de familie.

În loc să se preocupe de pregătirile pentru nunta fabuloasă pe care a planificat- o pentru luna iunie, tăticul Playboy, Hugh Hefner, 85 de ani, este furios pentru că, frumoasa Crystal Harris, 25 de ani l-a înşelat. Aceasta a fost prinsă de un amic al lui Hefner în timp ce se săruta cu foc, în separeul unui club de lux, cu Jordan McGraw, un tânăr de 26 de ani, fiul unui celebru realizator TV din SUA, cunoscut drept “Dr. Phil”. Conform tabloidelor americane, deşi e foarte supărat pe logodnica lui şi pe Jordan, bun prieten de familie, Hefner a declarat că nu va renunţa la nuntă, ba chiar crede că amicul său a confundat-o pe Crystal cu un alt “iepuraş” blond. “Merg înainte cu nunta. Ne iubim şi asta e cel mai important”, a mărturisit bătrânelul cuceritor.

Continuarea aici (LIBERATATEA.RO)

Adauga un comentariu

*