Faza de zona a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar

Dupa cum ne-a informat prof. Mihaela Florea, insp. scolar ed. fizica, in urma  desfasurarii fazelor de zona ale competitiiei Olimpiada Nationala a Sportului Scolar, elevii sportivi din judetul Bacau au obtinut o serie de rezultate meritorii. Echipa de volei gimnaziu baieti a Scolii ”Mihai  Dragan” din Bacau, pregatit\ de profesoara Mariana Chirilescu s-a calificat la etapa finala a ONSS, care v-a avea loc intre  14 si 17 aprilie, la Bucuresti; Echipa de volei gimnaziu fete a Scolii “Constantin Platon” Bacau, pregatita de profesoara Sorinela Teodorescu a obtinut locul III la etapa de zona, desfasurata  intre 11-13 martie la Botosani; Echipa de baschet gimnaziu baieti, a Scolii “Stefan Luchian”,din Moinesti,  pregatita de prof. Cristi Comanescu, a obtinut locul II la etapa de zona desfasurata intre 18-20 martie la Suceava; Echipa de handbal fete gimnaziu rural a Scolii “George Enescu” Tescani, pregatita de prof. Florin Romanescu, a obtinut locul III la etapa de zona desfasurata intre 11-13 martie la Sascut Bacau;Echipa de handbal baieti gimnaziu rural a Scolii “George .Enescu “ Tescani, pregatita de prof.  Ionel Garlescu, a obtinut locul II la etapa de zona desfasurata intre 18-20 martie la Sascut Bacau. La sporturile individuale s-au calificat la etapa finala la sah, liceu,  elevii Teodor Balan si  Elena Bengalici,  de la Colegiul National ”Gh. Vranceanu” Bacau; la tenis de masa liceu, elevii Adrian Varlan,  de la C.S.”NadiaComaneci” Onesti si Nicoleta Gaman,  de Liceul Teoretic ”Grigore  Cobalcescu”, Comanesti; la sah gimnaziu,  elevii  David Bran, de la Scoala cu cls.I-VIII Asau, si  Delia Dobrin,  de la Scoala nr.1 Comanesti.     Judetul Bacau este gazda etapei nationale a Olimpiadei nationale a  sportului scolar la fotbal gimnaziu rural, competitie care se va desfasura la Sascut, intre 5-8  mai la Sascut, unde vor participa 70 de elevi castigatori ai etapelor de zona din tara, badminton, intre 15-17 aprilie, la Onesti, unde vor participa 84 de elevi din tara.

 

 

 

 

Comentarii

  1. aaaaaaaa

  2. Eroare totala, doamna inspector, in ceea ce priveste etapa de zona handbal baieti rural. Echipa din Tescani trebuia eliminata din competitie in urma contestatiei depuse de prof Scolii Lipovat , judetul Vaslui. Conform Regulamentului de organizare si desfasurare a O.N.S.S. , art. 3 si 25 , echipa din Tescani , care avea in componenta elevi de la mai multe scoli din zona, trebuia eliminata din competitie, anulate rezultatele in grupa A si refacut clasamentul. Cum va explicati ca in finala, pe teren, castiga echipa din Tescani la festivitatea de premiere este anuntata ca ocupanta a locului I impreuna cu Scoala Lipovat, Vaslui cu drept de participare la faza nationala a echipei di n Vaslui si dumneavoastra in presa o retrogradati pe locul II. Unde este adevarul? Finala trebuia rejucata de catre echipele din Vaslui si Suceava. Cum puteti da in presa informatii false? In acest caz, cred ca ar fi necesar sa luati masurile ce se impun si sa informati coret presa, Inspectoratele scolare sau chiar scolile prezente la competitie, ca o reparatie morala.
    In organizarea competitieii s-au semnalat si alte deficiente: lipsa medicului in ziua de duminica, cazare dezastruoasa (dumneavoastra ati vazut cum arata un dormitor?). elevii din rural, cunoscatori ai satului romanesc , era necesar sa vada un oras din judetul Bacau, daca tot cheltuim banii de care facem rost cu atata greutate. De aceasta data , cu regret o spun, v-ati batut joc de elevi, profesori si de banii nostri. Prin ceea ce facem suntem responsabili de educatia copiilor. In acest caz ,ce spun elevii despre noi?

    Cu aleasa consideratie,
    Un profesor dezamagit si revoltat

  3. forza bucovina calafindesti(suceava) a zis:

    bn..ziceti!!!!….asa ne-au tratat si pe noi la competitia de fotbal pe faza moldova…….in satul sau orasu sascut din jud bacau…….si-au batut joc de noi…..iar albitarjul a fost dezastruos…..

  4. La handbal fete bacaul a obţinut locul IV pentru ca a pierdut meciul pentru locurile III-IV cu echipa din botoşani.

Adauga un comentariu

*