După cinci ani de casnicie şi viaţă de lux alături de milionarul de la Izvorani, Columbeanca a băgat divorţ

Inevitabilul s-a produs. La aproape un an de când Monica a plecat peste Ocean pentru a-şi construi pe picioarele ei o carieră de model, zvonurile legate de despărţirea unuia dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz s-au concretizat: Columbeanca a introdus acţiune de divorţ.

Prin avocaţii săi, luni după amiază, certificatul de căsătorie era capsat într-un dosar la Judecătoria Buftea, iar divorţul primise deja primul termen de judecată, stabilit de calculator pentru data de 21 martie 2011. Divorţul nu este însă singura armă pe care o foloseşte Monica împotriva soţului ei. Într-un dosar separat, ea a cerut şi încredinţarea micuţei Irina, fetiţa în vârstă de patru ani pe care o are împreună cu Irinel, pe calea ordonanţei preşedenţiale. Aceasta este o procedură de urgenţă, astfel că judecătorii se pot pronunţa chiar de la primul termen de judecată.

Relaţia celor doi a început să scârţâie din momentul în care Monica a fost suspectată că ar fi avut o aventură cu englezul Richard, iar lucrurile au luat-o razna când Irinel Columbeanu a fost filmat in jacuzzi cu două femei. Atunci, Monica s-a arătat vizibil afectată preferând să se distanţeze de soţul ei într-o „vacanţă prelungită” în SUA. Irinel a încercat să salveze aparenţele şi la întoarcerea ei în ţară a aşteptat-o de mai multe ori cu flori la aeroport, însă zilele Monicăi în România au fost numărate.

Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*