Fostul vicepresedinte al PD-L Hunedoara, condamnat la inchisoare pe viata

foto mediafax.ro

vMarian Mihalache, fostul vicepresedinte al PD-L Hunedoara, a fost declarat vinovat de uciderea unei romance din Sandyford, crima comisa in urma cu un an, relateaza presa irlandeza.Mihalache si-a injunghiat fosta iubita, pe Loredana Pricajan.

Juratii au avut nevoie de doar o ora pentru a-l condamna pe Mihalache.Inainte de a fi oficial condamnat la inchisoare pe viata, romanul a fost intrebat daca are ceva de spus. El s-a ridicat in picioare si a declarat: „S-a spus totul”. Fostul vicepresedinte PD-L Hunedoara, Marian Mihalache, a fost arestat in urma cu un an in Irlanda , in legatura cu uciderea asistentei romance Loredana Pricajan, la 28 ianuarie 2010, la Dublin. La 4 februarie 2010, suspectul a negat acuzatiile. Un detectiv a declarat ca acuzatul a spus, cand i s-au prezentat acuzatiile: „Nu am ucis-o pe Loredana Pricajan si nu am nimic altceva de spus”. Romanca Loredana Pricajan, in varsta de 34 de ani, a fost gasita moarta in camera ei de hotel, avand pe corp, cap si gat circa 20 de rani provocate de cutit. Atacatorul ei, originar tot din Romania, ar fi incercat apoi sa se sinucida injunghiindu-se in gat. Cei doi ar fi avut o relatie si crima ar fi fost comisa dupa o cearta. Politia irlandeza crede ca Loredana Pricajan pusese capat relatiei cu barbatul si acest lucru ar fi generat gestul violent. La 2 februarie 2010, comisarul-sef Remus Sabau, adjunct al sefului IPJ Hunedoara, a declarat ca politistii irlandezi au solicitat Politiei Romane informatii despre Marian Mihalache, vicepresedinte PD-L Hunedoara si director adjunct al Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) din Hunedoara.
Potrivit comisarului-sef Remus Sabau, daca va fi gasit vinovat, Marian Mihalache va fi condamnat de autoritatile irlandeze. „Dupa condamnare, el (Marian Mihalache – n.red.), va putea cere sa fie transferat in tara, pentru a-si ispasi pedeapsa. Daca cererea lui va fi acceptata, el va putea sa fie mutat – repet, dupa ce se va da o condamnare definitiva – in Romania. Fapta s-a produs pe teritoriul Irlandei, ca atare, acolo va fi cercetat si judecat”, a declarat comisarul-sef Remus Sabau.

Adauga un comentariu

*