Hoţi de fier vechi depistaţi de poliţişti

Postul de Poliţie Bereşti-Bistriţa a fost sesizat telefonic despre faptul că un grup de 4 persoane a sustras fier vechi de Ferma 3 Avicola Brad din satul Brad, comuna Bereşti-Bistriţa, şi au plecat prin liziera de pădure de lângă calea ferată Bacău – Roman spre satul Bereşti-Bistriţa. În zona D.J. 207 F, în zona pasajului de trecere pe sub calea ferată din comuna Bereşti-Bistriţa, a fost identificat şi oprit un atelaj tras de un cal, atelaj în care se aflau 4 persoane şi o cantitate de aproximativ 450 kg de fier vechi în valoare de 360 lei. În urma cercetărilor s-a stabilit că Marian C., de 33 ani, Adrian-Dunici D., de 33 ani, Florin Cristinel T., de 20 ani,  şi Codrin Constantin T.,de 17 ani, au pătruns în interiorul Fermei 3 Avicola Brad prin escaladarea gardului împrejmuitor de unde au sustras fierul vechi.

Cantitatea de fier vechi sustrasa  a fost restituita conducerii Fermei 3 Avicola Brad. S-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat. A fost depistat Paul Cristian D., de 22 ani, din Slanic Moldova, care a sustras de la sonda nr. 87 din cartierul Cerdac, ce apartine de S.N. Petrom S.A., doua tevi metalice de la grinda balansiera a sondei.

Acestea au fost transportate cu atelajul hipo proprietate personala in vederea valorificarii la un punct de colectare fier vechi de pe raza localităţii Tg. Ocna. S-a întocmit dosar penal şi se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

  1. nu a fost flagrant la beresti scrieti numai minciuni vaq dau an judecata

  2. fierul afost gasit langa drum iar noi veneam de la lemne am lasat lemnele si am luat sarmele si tablele alea .pe acolo e drum public deci noi nu am intrat an interior .NU mai publicati toate minciunile. AM fost gasiti pe drum nu an ferma cum scrieti voi an ziar.

  3. SI ANCA CEVA NICI NU STITI CE ANSEAMNA UN FLAGRANT .UN FLAGRANT E ATUNCI CAND ESTI PRINS ASUPRA FAPTULUI .NU LA 3 KM DEPARTARE.

  4. bai hotilor nu mai furati feru ca e mai scump ca aurul………….tapaligosilor

  5. cred ca asa ati furat si baloti de la serbesti hotilor:))……..jingalosilor nu va mai ajung bani…..la munca cu voi….sau mai bn la temnita ca e mai bn pt voi acolo aveti papaica fara sa platiti….hoti prosti

  6. si nea Florin”Apa de ploaie” esti cel mai bun din curtea scoli politistu lu peste ai prins cei mai mari „infractori”din lume tineo tot asa ca ai sa ajungi mare mare sef argat ceea ce esti si acuma argatu lui costin

Adauga un comentariu

*