„Am facut sex cu Mariana in casa compozitorului”

CANCAN prezinta detalii incredibile din cuibusorul de nebunii al Marianei Moculescu, pe care aceasta si l-a incropit chiar in casa marelui compozitor. Reporterii nostri au reusit sa discute cu iubitul Marianei, cel care apare in filmul deocheat realizat cu o camera web in timpul unei discutii picante despre o partida de sex in grup.

Dupa ce CANCAN a publicat ieri un material incendiar in care relatam ca Mariana s-a filmat in pat cu iubitul, masandu-i penisul cu varful degetelor, fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu a negat vehement ca ea ar fi protagonista, acuzand ca totul este o minciuna. Reporterii nostri au reusit sa stea de vorba chiar cu Ionut, iubitul Marianei Moculescu, care a recunoscut ca inregistrarea este reala si a marturisit ca el si fosta sotie a compozitorului au facut sex de mai multe ori, chiar si in casa compozitorului Horia Moculescu!

CANCAN prezinta proba care demonstreaza, fara dubiu, ca Mariana este femeia din inregistrarea video, dovada fiind declaratia lui Ionut, tanarul care apare alaturi de Moculeasca: „Filmarea este facuta in urma cu aproximativ doua luni. Mariana mai intra pe un site pentru adulti, in cautare de cupluri pentru swing. Si asa a dat peste respectiva pereche, care avea id-ul „cuplu_sw””. Tanarul sustine ca a oferit imagini live cu el si Mariana doar o singura data, dupa ce iubita a discutat mai multe zile la rand cu amatorii de sex in grup. „A vorbit cu ei de mai multe ori, iar in acea zi le-a dat acces la camera web. Era la mine, eram impreuna. Iar ceea ce se vede in filmare este real. Se mangaia si ma mangaia pe mine in zona intima”, ne-a declarat Ionut. Despre relatia cu fosta nevasta a compozitorului Horia Moculescu, tanarul a marturisit ca a inceput in urma cu cateva luni, dar ca a evitat sa se afiseze cu ea in public.

Continaurea aici (CANCAN.RO)

Comentarii

  1. si care este problema?nu inteleg de ce nu isi vede fiecare de treaba lui!cu un asa bosorog langa ea, ce ati vrea sa faca? mamaliga?!

Adauga un comentariu

*