Sediu nou pentru Jandarmii montani din Tg. Ocna

Jandarmii montani, din cadrul Postului de jandarmi statiunea balneclimaterica Targu Ocna, s-au mutat intr-un sediu nou. Inaugurarea acestuia a avut loc intr-un cadru festiv, precedat de un ceremonial militar religios.

Pe un frig de inghetau si ouale de corb, la Tg. Ocna a avut loc festivitatea de sfintire si instalarea intr-o noua cladire a componentilor Postului de jandarmi montani din statiunea balneoclimaterica.  La festivitate au tinut sa fie prezenti prefectul judetului, Constantin Scripat, primarul orasului Tg. Ocna, Floarea Ivanof, comisar sef Vasile Oprisan, inspectorul sef al IJ de Politie Bacau, general de brigada Mihai Simionescu, inspector sef al ISUJ Bacau, Costache Nutu, viceprimarul orasului Tg. Ocna, Vasile EDnacxhe, comandantul IJJ Bacau, coil. Ghiorghe Stan, comandantul Gruparii de Jandarmi Mobila Bacau, precum si alti invitati, printre care fosti jandarmi, in prezent pensionari.  Evenimentul a fost precedat de o slujba religioasa sustinuta cu mult har si  profesionalism de preotul militar Iulian Gabriel Ichim, iar onoarea de a taia panglica inaugurala  le-a revenit lui Constantin Scripat, prefectul judetului Bacau, si primarului orasului Tg. Ocna, Floarea Ivanof. Toti cei care au luat cuvantul au subliniat meritul decisiv  al Primariei orasului Targu Ocna, in mutarea in acest sediu, prin atribuirea in folosinta gratuita a unui spatiu de 85 mp. Noul sediu se afla situat in strada Raducanu, nr. 2, din Targu Ocna. Jandarmii actioneaza zilnic in aceasta statiune pentru mentinerea unui climat de liniste, prevenire  si combatere a infractiunilor, precum si pentru salvarea si evacuarea turistilor aflati in dificultate.

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetatenii pot apela direct sau NON-STOP, prin numarul unic de urgenta 112.

Festivitatea s-a incheiat cu defilarea  jandarmilor din cadrul IJJ Bacau, condusi de lt.col. Neculai Pilat, comandant de detasament.

Adauga un comentariu

*