De ce s-a aruncat Adrian Sobaru de la balconul Parlamentului?

Adrian Sobaru, electricianul TVR care înainte de Crăciun s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului, a spus, joi seară, la Antena 3, că nu a recurs la acest gest din lipsa banilor, ci ca o revoltă, pentru că a văzut că nu mai există speranţă pentru copii, informează Mediafax.

„Mă doare de când am văzut că nu mai există speranţă pentru copii, nu se mai vede luminiţa. Lumea trebuie să înţeleagă că nu trebuie să facă gesturi ca al meu. Eu tremuram, nici nu mai ştiu ce am făcut”, a spus Adrian Sobaru la Antena 3.

El a adăugat că gestul său a fost unul de revoltă faţă de ceea ce se întâmplă în prezent cu copiii din România.

„Banuiesc că nu sunt singurul, primul sau ultimul. Începem să nu scoatem capul afară pentru că ne e frică pentru ziua de mâine, devenim roboţi. Să nu ai dreptul să spui nimic este rău pentru societate”, a mai spus Sobaru.

El a precizat că protestul lui nu are legătură cu „tăierea” unei părţi din suma care o primeşte ca ajutor pentru copilul său care suferă de autism, ci pentru a vedea o speranţă.

„Dacă lăsăm lucrurile aşa înseamnă că hoţia şi minciuna sunt bune, iar bunul simţ trebuie să dispară”, a afirmat acesta.

Adrian Sobaru a mai spus că a început să protesteze când a văzut că oamenii sunt trataţi ca nişte cifre.

„Mă doare pentru că am început să devenim nişte numere. Ei nu gândesc că a da un om afară din serviciu nu înseamnă să pierzi un salariu, în cazul meu înseamnă să pui o familie în imposibilitatea de a trăi. Nu vreau să înţeleagă lumea că am făcut gestul pentru mine, ci pentru că vreau să existe o speranţă pentru copiii noştri”, a spus Sobaru.

Continuarea aici (MEDIAFAX.RO)

Adauga un comentariu

*