Din noiembrie, gama Twingo este disponibila si in Romania

Twingo Miss Sixty, 100% Twingo, 100% feminina!

Renault si Miss Sixty si-au unit fortele pentru a crea Twingo Miss Sixty, o versiune “glamour”, 100% feminina, a unuia dintre cele mai bine vandute modele Renault.Twingo Miss Sixty a fost dezvaluita in avanpremiera la Salonul Auto de la Paris, si este comercializata incepand din noiembrie 2010.Cu peste trei milioane de vehicule vandute in intreaga lume incepand din 1993, Twingo isi continua succesul, si prezinta acum versiunea sa cea mai feminina, Twingo Miss Sixty. Moderna, unica si nonconformista, Twingo Miss Sixty nu urmeaza tendintele, ci le creeaza. Twingo Miss Sixty are stilul si impertinenta unei frantuzoaice cochete, care nu se ia (foarte) in serios si trateaza totul cu umor.Lansata in 1991, Miss Sixty este prezenta astazi in toate capitalele lumii prin colectiile sale de prêt-à-porter si accesorii, dedicate exclusiv unei clientele feminine. Miss Sixty reprezinta sicul urban, de aceea asocierea cu Twingo este absolut fireasca. Ambele marci impartasesc aceeasi viziune ironica si impertinenta, si acelasi spirit pozitiv.

Twingo Miss Sixty: un look “glamrock”

Citadina si feminina, Twingo Miss Sixty mizeaza pe complementaritatea unui exterior glamour cu un interior rock’n’roll. Astfel, ea beneficiaza de un design specific si de echipamente create in exclusivitate pentru acest model. De la tapiterie la designul exterior, totul creeaza o ambianta feminina si un look “glam’rock”.

O personalitate optimista si seducatoare…

Seducatoare, dar si ironica, Twingo Miss Sixty isi asuma feminitatea!

Foarte trendy in culoarea sa Rose Bohème, defileaza pe strada la fel ca pe podium! “Fashion”, dar nu “fashion victim”, noua serie limitata Twingo Miss Sixty dovedeste ca stilul e in detalii: oglinzi retrovizoare si bara de protectie de culoare Noir Nacré,

personalitate reflectata si in ornamentele elegante ale capotei, ale hayon-ului si ale stalpului central. Twingo Miss Sixty are look-ul fetelor care se simt in largul lor!

Twingo Miss Sixty da dovada de un simt practic indiscutabil. Tonica, se strecoara pe strazile orasului, parcheaza agil: e indispensabila pentru o Miss dinamica!

Iar la interior totul a fost gandit pentru a-i usura viata soferitei: tehnologie Bluetooth cu ajutorul careia puteti vorbi la mobil avand mainile libere pentru a putea conduce, priza USB pentru iPod, climatizare manuala sau automata pentru un confort ambiental pe masura, scaunele din spate independente pentru o gestiune perfecta a spatiului, ingeniozitatea alocarii spatiilor pentru depozitare si volumul portbagajului de pana la 959 litri (cu cele doua locuri din spate rabatate).

Spirit sic si practic

Eleganta tapiteriei bi-ton alcantara se remarca si in detaliile cusaturii volanului imbracat in piele, in cele ale schimbatorului de viteze si ale plansei de bord.

Rafinamentul se regaseste si in broderiile covoraselor ornate, precum si pe medalionul portierei sofer. Moda e-n miscare! Sic si rock!

Detaliile mici fac diferenta, precum Organiser Box-ul cu contur Rose Bohème, bine conceput pentru a va putea pune cheile, banii marunti sau rujul!

Incepand din luna noiembrie, Renault Twingo este disponibil si in Romania. Pentru inceput, gama Twingo va fi constituita dintr-o versiune de baza Trend, care dispune de numeroase dotari inca din serie (aer conditionat, radio CD cu MP3 player, oglinzi electrice fata, solutii de conectivitate USB, Bluetooth si diverse elemente de personalizare a design-ului), si seria limitata Twingo Miss Sixty, cu un design spectaculos, 100% feminin (stripping, carcasa oglinzilor retrovizoare, baghete laterale in ton cu caroseria, tapiterie speciala, badging Miss Sixty, volan piele). Ambele versiuni sunt comercializate cu motorizarea 1,2 16V 75 CP.

DEDEMAN AUTOMOBILE, concesionar unic Renault, va invita in showroom, in Bacau, str. Republicii, nr. 185 si in Onesti, Calea Slanicului, nr. 10A, pentru a descoperi produsele din gama Renault Twingo care pot fi achizitionate si prin Programul National de Stimulare a Innoirii Parcului Auto. Astfel, pretul pentru Twingo Miss Sixty este de 7.285 euro (cu TVA; cele trei prime de casare incluse).

Adauga un comentariu

*