Judetul are strategie. Pe hartie

Sala Mare a Consiliului Judetean Bacau a gazduit joi dezbaterea publica a Strategiei de dezvoltare durabila a judetului Bacau in orizontul de timp 2010 – 2021.

Aceasta a fost realizata in cadrul proiectului „Strategia de dezvoltare durabila a judeţului Bacau – instrument de lucru pentru administraţie” – cod SMIS 1174, finanţat prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacitaţii Administrative, Axa prioritara: Imbunataţiri de structura şi proces ale managementului ciclului de politici publice; Domeniul de intervenţie: Imbunataţirea procesului de luare a deciziilor la nivel politico – administrativ; Operaţiunea: Strategii de dezvoltare locala.

Strategia de Dezvoltare Durabila a judeţului Bacau reprezinta documentul programatic de politici publice menit a identifica soluţiile optime de utilizare a resurselor existente pentru creşterea nivelului de trai şi dezvoltarea socio-economica a comunitaţilor din judeţul Bacau. Au participat la dezbatere parlamentari, consilieri locali si judeteni, sefi ai institutiilor deconcentrate din Bacau. S-a remarcat insa o audienta mult mai slaba si dezinteresata decat momentul lansarii dezbaterilor pe aceasta tema, acum aproape jumatate de an.

Adauga un comentariu

*