Legea educaţiei, dezbătută lunea viitoare în plenul Senatului. Şedinţa va fi fără declaraţii politice.

Legea educaţiei în forma adoptată de Comisia de învăţământ va fi discutată de plenul Senatului lunea viitoare, a decis, marţi, Biroul Permanent, liderii grupurilor parlamentare fiind de acord ca luni să nu se facă declaraţii politice, informează Mediafax.

Biroul Permanent a decis ca Legea educaţiei în forma adoptată de comisia de învăţământ a Senatului să intre în dezbaterea plenului lunea viitoare.

Surse din conducerea Senatului au declarat că, la Biroul Permanent, liderii grupurilor parlamentare au căzut de acord ca la şedinţa plenului de lunea viitoare, care va începe la 15.00, să nu se mai facă şi declaraţii politice, urmând să se intre direct în ordinea de zi.

Biroul Permanent al Senatului a decis, luni, ca raportul întocmit la proiectul Legii educaţiei naţionale să fie returnat Comisiei de învăţământ, urmând ca membrii acesteia să reia discuţiile la articolele adoptate în cursul zilelor de vineri, sâmbătă şi duminică.

Preşedintele Comisiei pentru învăţământ din Senat, Mihail Hărdău, a precizat, luni, pentru MEDIAFAX, că nu va convoca în şedinţă această Comisie pentru finalizarea raportului la proiectul Legii educaţiei naţionale înainte de pronunţarea deciziei Curţii Constituţionale, care este aşteptată pentru miercuri.

Continuarea aici (MEDIAFAX.RO)

Adauga un comentariu

*