Eto’o l-a copiat pe Zidane şi şi-a lovit adversarul cu capul (VIDEO)

Francezul Zinedine Zidane s-a retras de mult vreme din activitate, dar încă mai are epigoni. Unul dintre ei este camerunezul Eto’o, care a copiat de la fosta stea a Realului lovitura cu capul în plexul adversarului.

Zinedine Zidane şoca întreaga lume la finala Cupei Mondiale din 2006, când l-a lovit cu capul în piept pe Marco Materazzi după un banal fault de joc.

Imaginile au făcut înconjurul planetei, au apărut gadgeturi după imaginile respective, iar psihologii din întreaga lume încă se mai întreabă ce i-a spus italianul despre soră astfel încât să declanşeze o astfel de reacţie. Fotbaliştii nu au uitat nici ei „figura Zidane”.

O dovedeşte reacţia lui Samuel Eto’o la un meci din campionatul Italiei. Faultat la mijlocul terenului, camerunezul s-a răzbunat asemenea lui Zidane, printr-un cap aplicat în plexul adversarului.

Arbitrul nu a sancţionat nici măcar cu un galben gestul lui Eto’o, iar antrenorul Rafa Benitez i-a luat apărarea camerunezului, spunând că a fost provocat. Echipa lui Eto’o, Inter Milano, a pierdut cu 1-2 meciul cu Chievo Verona.

Sursa REALITATEA.NET

Adauga un comentariu

*