INCREDIBIL! Botezatu a cerut-o în direct pe Bianca de nevastă! Vezi ce i-a răspuns ea

Cătălin Botezatu a cerut-o de nevastă pe Bianca Drăguşanu, în direct la „Un show păcătos”, dar asistenta lui Capatos l-a refuzat pe designer, întrebându-l de ce nu o cere în căsătorie pe actuala lui iubită, Violeta.

„Nu vreau să mă căsătoresc pentru că este o chestie demonstrativă, nu vreau să pun capăt unor bârfe făcând un astfel de pas. Şi acum, dacă eu mâine mă căsătoresc cu Bianca, lumea va spune că uite, s-a însurat cu Bianca să ne închidă gura.„Crezi că, dacă o voi cere de nevastă pe Bianca, m-ar refuza?” l-a întrebat Botezatu pe Capatos care a chemat-o în platou pe fosta „blondă a lui Bote” şi a întrebat-o în numele designerului dacă se căsătoreşte cu el

Răspunsul „roşcatei lui Cristea” a fost neaştepat, ea a refuzat cererea în căsătorie, dar nu pentru că s-ar fi gândit la iubitul ei, Adrian Cristea, ci pentru că Botezatu are deja o iubită, pe Violeta, câştigătoarea emisiunii „Burlacul”, de la Anetna 1.

„Da, l-aş refuza. Nu m-aş căsători cu el. Dar ce se întâmplă? A scos-o din ecuaţie pe actuala lui iubită, Violeta? Dacă sunt prima femeie la care s-a gândit înseamnă că are sentimente foarte puternice pentru mine. Violeta nici nu contează”, a spus Bianca uitând să se precizeze că, de fapt, îl refuză pe Cătălin pentru că este îndrăgostită până peste cap de actualui ei iubit, Adrian Cristea nu l-ar părăsi niciodată pentru a se întoarce la designer.

Dialogul dintre cei doi a continuat printr-o negociere, Bianca dând de înţeles că este dispusă să se căsătorească dacă Botezatu i-ar face un cadou frumos. 

„Trebuie să facă un gest frumos, Cătălin ca să îl iau de bărbat”, a continuat Bianca.

„Vrei să îţi schimbi maşina?”, a întrebat-o Cătălin.

„Da, că şi aşa cineva mi-a zgâriat-o p-asta şi am nevoie de alta”, a replicat asistenta lui Capatos.

Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*