Prins în timp ce încerca să fure dintr-un magazin

O patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie a fost sesizată despre faptul că  din incinta super-marketului PLUS de pe str I.L.Caragiale,  o persoană de sex masculin a sustras mai multe bunuri.

Autorul a fost identificat ca fiind Mihai G., de 49 ani, din comuna Bereşti Bistriţa. Făptuitorul a recunoscut fapta comisă precizând că în timp ce se afla în incinta super-marketului PLUS de pe str. I.L.Caragiale din municipiul Bacău, a luat de pe un raft un deodorant Mennen Speed Stik şi un antipespirant Dove Silk Dry, pe care le-a introdus în buzunarul de la haina personală, după care a trecut de casa de marcat fară a le achita, fiind surprins de personalul aflat în serviciu de supraveghere. Produsele au fost recuperate şi predate părţii vătămate pe baza de dovada. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Comentarii

  1. Nu incerc sa iau partea faptasului.
    Incerc doar sa spun ca putin bun simt fata de banul public nu ar strica,si am putea lua exemplu de la oricare tara europeana.In nici o tara din europa furtul din magazine nu e infractiune,e contraventie.
    Ca sa protejezi doua deodorante a unei firme particulare,care ar trebui sa ia singura masuri sa nu poata fi furata,punem politisti pe drumuri,intocmim dosare,facem procese si eventual cazam lumea la inchisoare.
    Toate astea pt un prejudiciu ridicol.Un advertisment la fata locului si o interdictie de a intra in magazin ar fi fost tot ce s-ar fi intamplat in Londra unde locuiesc.Daca un security cheama politia pt un prejudiciu mai mic de 120 de lire e el in probleme pt”irosirea timpului poltiei”.
    Pt ca POLITIA PE CARE PARINTII NOSTRI PENSIONARI O PLATESC DIN PENSIILE LOR DE NIMIC ar trebui sa se ocupe cu adevarata munca de politie,in aprinde pe adevaratii infractori,sau cine stie,chiar niste ..corupti.

Adauga un comentariu

*