Dansatoarea de la Taraf rămâne după gratii cel puţin încă o săptămână

Stripteusa de la Taraf TV, Mona Constantinescu, a fost de nerecunoscut pentru prieteni, după câteva zile de stat în arest. Deşi nu-i prieşte noul stil de viaţă, femeia a cerut judecătorilor să nu judece recursul la mandatul de arestare pentru a-i da răgaz să-şi caute un avocat.

Încă de la primele ore ale dimineţii, familiile şi apropiaţii celor patru arestaţi în dosarul „maneliştilor” au luat cu asalt holurile Curţii de Apel pentru a fi prezenţi la recurs. Toţi se aşteptau să-i vadă încătuşaţi pe Monica Constantinescu, dansatoarea de la Taraf, pe Viorel Ilie, patronul clubului „Million Dollars”, pe subofiţerul SRI Corneliu Ştefan şi pe un alt acuzat, Florin Drăguşin. Duba cu arestaţii şi-a făcut apariţia în jurul orei 11.00, iar aceştia s-au uitat câteva secunde spre „publicul” care aştepta la gard, dar au fost împinşi imediat de „mascaţi” pe culoarul către sala de judecată.

Cea mai afectată de statul în puşcărie era Monica Constantinescu, cunoscută în ultimul timp ca o „damă bine” după prestaţiile la bară prin cluburi sau la TV. Purta un trening ieftin, avea părul răvăşit, iar lipsa machiajului o îmbătrânea cu vreo zece ani. A păşit timid în boxa acuzaţilor, dar a avut puterea să-i salute pe cunoscuţii care o aşteptau în sala de judecată. S-a aşezat cuminte într-un colţ şi nu a mai întors privirea către public. Părea conştientă de felul în care arată şi şi-a mascat chipul, mai tot timpul, cu mâinile.

Imediat după ce şedinţa a fost deschisă, femeia a luat cuvântul. „Doamna judecător, solicit amânarea judecării recursului ca să îmi pot angaja un avocat. La următorul termen vreau să fiu reprezentată de un avocat ales şi nu de unul din oficiu”, a fost rugămintea Monicăi.

După consultările cu ceilalţi avocaţi, completul a decis ca recursul să aibă loc joia viitoare. Arestaţii au părăsit apoi rapid sala şi fost duşi direct la dubă. Ca să nu mai fie filmată şi fotografiată în postura în care se afla, dansatoarea şi-a ascuns faţa cu bluza de trening. Cei patru inculpaţi din acest dosar au fost arestaţi de Tribunalul Bucureşti în dosarul fiului interlopului Nuţu Cămătaru. Ionel Balint a fost arestat în lipsă pentru că ar fi înjunghiat un membru al unui clan rival. În cazul lui „Nuţulică”, judecătorii vor decide luni dacă mandatul pe 30 de zile emis pe numele său va fi sau nu revocat. În acest dosar mai sunt cercetaţi în stare de libertate şi maneliştii Adi Minune şi Florin Salam, acuzaţi de favorizarea infractorului şi mărturie mincinoasă.

Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*