Daniela Gyorfi a primit confirmarea: „E 100% fetita!”

Nu mai incape absolut nicio indoiala ca artista va fi mama unei fetite. Ea si-a facut amniocenteza, un test care i-a oferit toate detaliile despre sexul si evolutia bebelusului, iar acum este in sfarsit relaxata, chiar daca a fost la un pas sa renunte la analiza, de frica.

Daniela Gyorfi a respirat usurata pentru prima oara dupa sase luni. Bebelusul ei se dezvolta perfect – medicii i-au confirmat asta printr-o analiza foarte complexa. Cele trei sarcini pierdute inaintea acesteia nu i-au permis nicio clipa de liniste pana ieri, cand specialistii au asigurat-o ca, la inceputul lui februarie, va deveni mamica. Mai mult, i-au garantat ca va avea o fetita, indeplinindu-i astfel visul. Toate aceste certitudini au putut fi stabilite dupa amniocenteza, o analiza a lichidului care inconjoara fatul si care a costat-o 1.700 de lei, la o clinica privata din Bucuresti. Desi este un test obligatoriu in cazul viitoarelor mame care au depasit varsta de 35 de ani, Daniela a fost la un pas sa nu-l faca. „Am stat de vorba cu mai multe amice si mi-au zis sa renunt pentru ca exista un risc destul de mare ca bebelusul sa moara in timpul recoltarii lichidului. Recunosc ca m-am speriat si am tot amanat momentul. Am fost la un pas sa dau inapoi, dar, pe de alta parte, aveam nevoie sa stiu ca totul merge bine. Am trait un cosmar pana am iesit din cabinetul medicului. Cea mai mare fericire acum este ca voi avea o fetita sanatoasa. George, in schimb, este putin descumpanit, deoarece spera ca va avea un baietel”, ne-a declarat Daniela.

Monica Anghel a speriat-o pe Daniela

Experimentata. Monica este o femeie fericita: de curand a devenit mamica unui baietelPrintre cele care au vrut sa o impiedice sa faca amniocenteza s-a numarat, se pare, si Monica Anghel. Artista a sunat-o si i-a servit o serie de povesti ingrozitoare pentru a o face, colegial, sa renunte. Argumentul suprem a fost ca nici ea nu a recurs la acest test, cu toate ca ginecologul i-a spus ca la varsta ei este obligatoriu.

Adauga un comentariu

*