Cristina Uzunov la un pas de puscarie

Procurorii au decis, in urma cu doua zile, inceperea urmaririi penale in cazul Cristinei Uzunov. Sotia miliardarului Eduard Uzunov va fi judecata pentru uciderea motociclistului Adrian Trusca, pe care l-a izbit in plin, pe 19 septembrie, conducand pe contrasens un Hummer placat cu aur.

Cazul Cristinei Uzunov avanseaza. Dupa ce au analizat dosarul intocmit de politie, in urma cu doua zile, procurorii au decis sa o trimita in judecata pe sotia miliardarului Eduard Uzunov, pentru ucidere din culpa. Daca va fi gasita vinovata, soferita care a omorat un om cu Hummer-ul risca pana la sapte ani de puscarie. Saptamana aceasta, atat Cristina Uzunov, cat si familia victimei vor avea acces la dosar, insa numai in prezenta avocatilor si tot atunci se va stabili si primul termen de judecata. „Era firesc sa se dea inceperea urmaririi penale. Daca nu se intampla acest lucru, ajungeam pana la CEDO ca sa ne facem dreptate”, ne-a declarat Silviu Putaru, cumnatul victimei.
Accidentul in care Cristina Anna Maria Uzunov a omorat un om s-a produs in duminica de 19 septembrie, putin dupa ora 22, pe soseaua Pipera-Tunari. Sotia miliardarului Eduard Uzunov rula pe contrasens si a izbit in plin un motociclist. Adrian Trusca, un tanar de numai 26 de ani, nu a avut nicio sansa in fata Hummerului ucigas.

Sursa CANCAN.RO

Comentarii

  1. Numai la noi se poate intampla asa ceva. Felicitari celor care n-au lasat uitarii acest caz si au luptat pentru dreptate. Dzeu sa-l odihneasca pe bietul motociclist! Poate asa isi va gasi si el linistea…

Adauga un comentariu

*