Tamaş se îmbogăţeşte!

Gabi Tamaş va renegocia în aceste zile contractul cu West Bromwich. Va fi o adevărată lovitură financiară pentru fundaşul român, care ar putea ajunge până la 1,6 milioane de lire sterline câştiguri anuale.

Înţelegerea dintre Gabi Tamaş şi conducătorii clubului englez a fost aceea de a discuta despre o mărire salarială substanţială în condiţiile în care ar confirma şi după promovarea lui WBA în Premier League. Britanicii i-au stabilit ca moment al renegocierii disputarea a zece jocuri în prima ligă din Anglia. Tamaş nu a strâns acest număr de partide, dar cei de la WBA s-au declarat dispuşi să discute renegocierea înainte de termenul stabilit, dat fiind că sunt foarte mulţumiţi de serviciile românului.

Primeşte cel puţin 400.000 de lire în plus!

În prezent, Tamaş are un salariu de 800.000 de lire sterline anual la West Bromwich. Este acelaşi pe care a jucat şi în perioada împrumutului de la Auxerre. Ulterior, după ce a fost transferat definitiv de echipa engleză, a semnat un nou contract cu WBA pe acelaşi salariu, dar cu o clauză de renegociere după promovarea echipei în Premier League. Mărirea salarială care îl aşteaptă pe Tamaş este de minimum 40%. El poate ajunge la un salariu anual de 1,2 – 1,3 milioane de lire sterline, dar impresarul său, Florin Manea, care va participa la negocierile din Anglia, speră să-i obţină o dublare a salariului. 6 meciuri a jucat până acum în Premier League Gabi Tamaş pentru West Bromwich Albion.

Top 5 cel mai bine plătiţi fotbalişti români

Chivu (Inter Milano), 3,5 milioane euro pe an;

Mutu (Fiorentina), 2,5 milioane euro; Raţ (Şahtior),

2,2 milioane euro; Marica (Stuttgart), 2 milioane euro; Tamaş (WBA), 1,8 milioane euro, (1,6 milioane lire sterline, dacă echipa sa va accepta să-i dubleze salariul).

Adauga un comentariu

*