O noua editie a Festivalului National de Folclor „Ion Dragoi”

Le-a luat bani în schimbul unor «informaţii tari»

Oricât de mult se urăsc, tot au ceva în comun! Părinţii Mădălinei Manole şi soţul ei, Mircea Petru, au fost păcăliţi de un escroc. Plin de tupeu şi de imaginaţie, individul care e acum căutat de Poliţie a „stors” de la ei bani frumoşi. Reţeta? A pretins că are informaţii preţioase despre moartea cântăreţei.


A făcut rost de câteva zeci de milioane, apoi s-a făcut nevăzut. Nu înainte să inventeze poveşti care au pus pe jar toată familia Mădălinei Manole.

Imediat după înmormântarea cântăreţei, un bărbat a bătut la uşa apartamentului din Ploieşti, unde locuiesc părinţii artistei, cu pretextul că deţine o înregistrare care-l învinovăţeşte pe soţul Mircea Petru de moartea fetei lor. I-au lăsat să o asculte, însă nu a acceptat să le-o dea.

„Ne-a spus că ne caută de multă vreme, că vrea să ne ajute în demersul nostru, dar că se grăbeşte foarte tare să ajungă la Spitalul Judeţean, acolo unde fusese internată o persoană pe care o lovise cu maşina, în drum spre noi. M-a rugat să-i dau 1.200 de lei pentru spitalizarea accidentatului şi, totodată, să merg cu el la spital. Odată ajunşi acolo, individul a dispărut ca din senin”, a povestit Ion Manole.

Din spusele avocatului familiei Manole, părinţii spun că pe înregistrare Petru Mircea recunoaşte că îi procura droguri soţiei sale.

„Pe înregistrarea ascultată de părinţii Mădălinei se auzea vocea lui Mircea Petru spunând: «Mi-am riscat libertatea să-i procur ei droguri. Dacă scorpia de mă-sa nu se potoleşte până la sfârşitul lui septembrie, voi pune doi moldoveni de-ai mei s-o termine»”, ne-a declarat avocatul Daniel Bărbuceau.

Culmea, misteriosul individ îşi încercase înainte norocul şi la soţul Mădălinei şi la prietenii acestuia. Apropiaţi de-ai lui Mircea Petru spun că şi el a fost păcălit de acelaşi individ.

«Bărbatul ăsta s-a ţinut tot timpul după cortegiul funerar. A intrat în vorbă cu Petru şi i-a spus că deţine mai multe informaţii despre Mădălina. Omul era zdrobit de durere şi nu a avut chef să-l asculte. Escrocul nu s-a lăsat şi a doua zi nişte prieteni de-i lui Petru s-au trezit cu el la cimitir. I-a păcălit că este prieten foarte bun cu Petru şi le-a cerut 1.500 de lei în numele lui. Neştiind adevărul, oamenii i-au dat banii ceruţi. După câteva zile, individul s-a dus şi acasă la fostul soţ al Mădălinei sub pretextul că trebuie să-i spună ceva. L-a pus la masă, iar la plecare l-a rugat să-i dea 1.500 de lei pentru că o are pe mama lui internată la Iaşi. Lui Petru i s-a părut ceva suspect şi nu i-a dat nici un ban. La câteva zile după ce prietenii i-au spus păţania de la cimitir, Petru şi-a dat seama că este vorda despre un escorc. A vrut să-i întindă o cursă şi să-l dea pe mâna Poliţiei, dar nu a mai dat de el”, ne-au mărturisit surse din anturajul lui Mircea Petru.

«Aflăm cine e după imaginile filmate în spital»

Pentru a-l prinde pe escroc, avocatul familiei Manole, Bogdan Bărbuceanu, a făcut plângere la Parchet. Mai mult decât atât, a solicitat înregistrarea de pe camerele de supraveghere din incinta Spitalului Judeţean Ploieşti din ziua în care individul a intrat în clădire.

„Am obţinut imaginile cu faţa lui, iar acum urmează să le confruntăm cu pozele pe care le-au văzut părinţii Mădălinei. Pentru că ei spun că l-au recunoscut după nişte fotografii făcute la înmormântare”, ne-a declarat avocatul Bogdan Bărbuceanu.

S-a sinucis de ziua ei

Mădălina Manole a murit în noaptea de 13 spre 14 iulie, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, iar în urma anchetei oamenii legii au declarat că ea s-a sinucis, înghiţind aproape jumătate de litru de Furadan.

Medicii legişti nu i-au găsit în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse de slăbit. Singurul lucru rămas neclarificat de către cei de la IML este con

Adauga un comentariu

*