Fanii i-au cerut DEMISIA! Andone: „Imi cer scuze! E cel mai prost meci si cea mai mare rusine de la Dinamo!”

Urziceni 1-0 Dinamo | Ioan Andone spune ca asteapta ca sefii sai sa ia masuri dupa meciul de la Urziceni. „E cea mai mare rusine de cand sunt eu la Dinamo” a spus antrenorul „cainilor”.

„Le cer scuze suporterilor care au venit de la Bucuresti, este cea mai mare rusine pe care le-o puteam face. Am patit cea mai mare rusine de cand sunt antrenor la Dinamo. Nu ma asteptam sa pierdem la Urziceni. Este cel mai slab joc de cand sunt eu la Dinamo.


Jucatorii mei au luat meciul ca si cum ar fi castigat dinainte. Sa vedem acum ce masuri va lua conducerea. Urziceni a castigat cu Steaua acasa, este o echipa de caracter si merita felicitari. Urziceni este un loc in care Dinamo nu are noroc, desi am dominat meciul, nu ne-am creat ocazii clare. Jucatorii mei nu au inteles ce poate oferi Urziceniul. Am incercat toate formulele posibile si niciun atacant nu si-a creat vreo ocazie. A fost un meci dezechilibrat, pana cand noi am ramans in zece.

Daca Unirea iesea la joc, nu stiu cat se termina, dar au fost mai destepti si nu au facut-o. In afara nu prea au sanse cu jocul asta, dar acasa le merge. Ascultati ce zic acum, o sa mai fie accidente aici, la Urziceni”, a declarat Andone.

Antrenorul a mentionat ca Dinamo este in criza de forma si de rezultate: „Este al patrulea rezultat negativ din acest sezon si primul meci in care nu am marcat. Este o perioada proasta si undeva am gresit. Unirea ne-a dat o palma mare in seara asta. Asta nu este Dinamo, Dinamo este altceva, avem un lot chiar bun. Daca mi-as spune parerea despre arbitraj, l-as jigni. Ma mira ca Garat a fost eliminat, este al doilea rosu in noua etape pe care-l ia, ceea ce este cam mult petru un jucator strain”.

Andone este bucuros ca fanii dinamovisti au venit in numar mare la Urziceni, chiar daca i-au cerut demisia: „Este dreptul suporterilor, ma bucur ca au venit in numar atat de mare si sunt fanii nostri si ne critica din inima. In meciurile urmatoare trebuie sa dam dovada de caracter, dar din pacate ne-am indepartat de plutonul fruntas.

Ne lipseste Adrian Cristea, pentru ca el era omul cu pasa decisiva. Chiar daca Munteanu este un jucator bun, el este pe alt profil”.

Ioan Andone a subliniat ca nu-i este teama de Dorinel Munteanu si nici de Otelul Galati, ci doar de Dinamo. „Trebuia sa fim pe primul loc detasati, dar ii vom astepta cu bratele deschise pe cei de la Otelul”, a adaugat el.

Sursa SPORT.RO

Adauga un comentariu

*