David Beckham dă în judecată prostituata care pretinde că a făcut sex cu fotbalistul

Spui minciuni? Plăteşti!

Spui adevăruri care dor? Te dau în judecată ca să-mi apăr imaginea!

Acestea sunt cele două scenarii care ar putea sta în spatele deciziei lui David Beckham de a da în judecată atât revista In Touch Weeklycare a dat povestea cât şi prostituata care a pretins că a făcut sex cu fotbalistul.

Revista a publicat un material conform căruia David şi-a înşelat nevasta cu o prostituată bosniacă, Irma Nici. Aceasta pretinde că a avut cinci relaţii sexuale în 2007 cu fostul căpitan al naţionalei engleze de fotbal.

Aşadar, David Beckham a dat în judecată revista pentru calomnie şi defăimare, cerând daune de 20 milioane de dolari. Fotbalistul susţine că revista a publicat cu bună ştiinţă informaţii false.

Acesta a dat în judecată şi prostituata, căreia îi cere daune de 8 milioane de dolari!

Cică, fotbalistul le-a dat avocaţilor săi un cec în alb, cu indicaţia clară de a-i curăţa imaginea pătată de aceste acuzaţii defăimătoare.

Între noi fie vorba, cine crede că băiatul nu şi-a înşelat niciodată nevasta? Ba mai mult, m-aş risca să spun că Victoria închide ochii la aventurile soţului pentru că pur şi simplu sunt prea multe în joc: un business construit pe numele lor, pe imaginea de familie fericită şi de succes. Pe de altă parte, nu contest că se iubesc. În fond, sunt căsătoriţi de 11 ani.

Voi ce credeţi?

Sursa RIMEL.RO

Adauga un comentariu

*