ORIBIL si REVOLTATOR! 60.000 de oameni il injura pe Chivu! Capitanul Romaniei a vrut sa opreasca Roma-Inter

Momente incredibile la Roma cu Cristi Chivu! Romanul a fost injurat de 60.000 de fani ai Romei pentru gestul facut sezonul trecut, cand le-a aratat „degetul”.

Chivu a fost huiduit pe Olimpico din Roma din primul minut. Cei 60.000 de fani ai Romei nu l-au uitat pe capitanul nationalei ca le-a aratat sezonul trecut „degetul mijlociu” si l-au pedepsit aspru in acest meci.

Chivu s-a enervat in prima repriza si s-a dus revoltat la arbitru, si-a dat casca de protectie jos si i-a transmis ca nu mai poate juca in aceste conditii, fiind injurat fara oprire din tribune.

Plin de nervi, Chivu s-a dus la arbitru si i-a cerut sa opreasca meciul. 60.000 de oameni l-au injurat la fiecare atingere de balon, huduindu-l fara oprire.

Chivu a fost avertizat de arbitru si a primit un galben. Centralul i-a cerut sa inceteze cu protestele si sa joace. Vezi aici TOT ce au facut Lobont si Chivu in AS Roma – Inter Milano!

Capitanul nationalei a jucat la AS Roma intre 2003 si 2007, plecand la Inter pentru 16 milioane de euro. La Roma, Chivu a castigat o singura cupa a Italiei, in sezonul 2006-2007 si a marcat 6 goluri in 87 de meciuri.

De la ce a pornit scandalul Chivu – fanii Romei! In data de 6 mai, in Finala Cupei Italiei pe Olimpico, Inter a castigat cu 1-0 in fata Romei, iar la final Chivu le-a aratat fanilor Romei „degetul mijlociu”. Gestul a fost subiect de scandal in Italia si in presa internationala. Vezi aici VIDEO!

Sursa SPORT.RO

Adauga un comentariu

*