Ce talent aveti in functie de zodie

Berbec: Cel mai bine te pricepi la dans. Ceva din focul tau interior se exprima foarte bine în miscari. Sau, daca artele martiale sunt tot arta, e una care te atrage.

Taur: Esti un artist înascut. Nu conteaza ca e vorba de muzica sau arta plastica, arta culinara sau cea vestimentara. Ai un gust rafinat care se manifesta în multe moduri.

Gemeni: Arta în care tu esti maestru se numeste arta conversatiei. „Ai cuvintele la tine”, cum se spune, si te pricepi sa te exprimi într-un mod artistic.

Rac: Pentru tine orice arta este accesibila, datorita receptivitatii cu care esti înzestrata. E suficient sa te înrepti catre ea si o vei reflecta cu acuratete si sensibilitate.

Leu: Esti nascut pentru arta teatrala. Ai dramatismul în sange si pari facuta special pentru scena si luminile rampei.

Fecioara: Specialitatea ta sunt artele manuale. Poti crea miniaturi delicate, vesminte cu podoabe minutios brodate, dar si arta jurnalistica sau a condeiului.

Balanta: Guvernata de însasi patroala artelor, Venus, esti talentat si înzestrat din start pentru arta, în special pentru muzica, poezie sau arta derorativa.

Scorpion: Indiferent de arta în care îti place sa îti exersezi talentele, ceea ce ramane specific zodiei tale sunt artele oculte sau arta amorului pasional.

Sagetator: Arta oratorica si cea a persuasiunii sunt înzestrarile tale native. Poti fascina audienta odata ce te pornesti. Artele vizuale îti sunt iarasi specifice.

Capricorn: Esti înzestrat cu tenacitatea de a duce la perfectiune o arta, oricare ar fi ea. Poate ca ai trac pe scena, dar ai avantajul experientei si al antrenamentului perseverent.

Varsator: Arta pentru care esti tu facuta nu s-a inventat înca. Esti cu un pas înainte si e posibil sa inventezi un nou curent în arta în care sa te manifesti.

Pesti: Esti maestru în arta oculta a daruirii de sine. In felul acesta, în orice domeniu artistic doresti sa te exprimi, îl vei încarca cu vibratiile sufletului tau si în vei înnobila cu o daruire vecina cu sacrificiul.

Adauga un comentariu

*