Evenimente rutiere cu victime

In timp ce Ilie F., de 52 ani, din Bacău,  conducea un autoturism pe Calea Republicii, la intersecţie cu strada Aviatorilor, l-a surprins si accidentat pe Nicu P., de 24 ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni pe culoarea rosie a semaforului. Victima a fost internată la Spitalul Judetean Bacău. Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testati cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. In comuna Luizi Călugăra, Lucian A., de 31 ani,  conducea un autoturism si nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţ. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor două pasagere din autoturism.Conducătorul auto a parasit locul accidentului fără a anunţa organele de poliţie, fiind identificat ulterior pe raza municipiului Bacău.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. (D.M.)

Adauga un comentariu

*