Ce furtună! Rapid a spulberat Petrolul în Giuleşti

Rapid a făcut show cu Petrolul. Marcos Antonio a izbutit o „dublă”, Spadacio a dat trei assist-uri. Giuleştenii urcă-n „optimi” după un meci perfect

Giuleştiul vrea totul în acest an şi nu iartă pe nimeni! După un început de sezon bun în Liga 1, aseară toate energiile s-au îndreptat spre Cupă. Iar Petrolul, lider detaşat în Liga 2, n-a avut nici o şansă în faţa unor giuleşteni de-a dreptul dezlănţuiţi, chiar şi fără 5 titulari.

Startul a fost furibund. Şutul lui Grigorie a şters transversala în minutul 3, Roman l-a luat la ţintă pe Marinescu (12), iar din minutul 15 s-a pornit tornada: 3 goluri în nici 200 de secunde! Sburlea, Grigorie şi Marcos Antonio, ultimii doi din pasele lui Spadacio, au pus Petrolul la colţ. Iar Şumudică s-a întors spre tribună, făcînd o reverenţă către mijlocaşul brazilian: „Spada e fantastic!”.

După pauză, aceeaşi partitură. One-man-show Spadacio şi-a mai trecut în cont un assist, al treilea aseară, iar Marcos Antonio a făcut „dubla”. La 4-0, „Maquininha” a mai încercat o pasă decisivă, irosită însă de Sburlea, apoi a-nceput să joace pentru el, numai că torpila în diagonală, de la 30 de metri, a muşcat bara. Cesinha a făcut 5-0, Răduţă s-a chinuit să rateze din poziţii care de care mai clare, iar Şumi a plecat spre vestiare aplaudîndu-şi echipa. Cum, de altfel, a făcut-o întreg stadionul.

Şumudică e obligat să ia titlul, are cea mai frumoasă echipă din Liga 1!
George Copos, patron Rapid

Important e că lumea pleacă mulţumită de la stadion. Nu mi-e frică de nimic, doar să nu se strice atmosfera din vestiar!
Marius Şumudică, antrenor Rapid


Sursa GSP.RO

Adauga un comentariu

*