Pamela Anderson a petrecut la Bucureşti

Românii au trăit s-o vadă şi pe asta. Şi nu mă refer neapărat la duduie…

Cea mai cunoscută dintre iepuraşii care au pozat vreodată pentru Playboy, Pamela Anderson, 43, a venit, vineri, la Bucureşti, la petrecerea Playboy, prima astfel de petrecere organizată în Europa de Est.

Se pare că participanţii la eveniment au trebuit să scoată bani frumoşi, o mie de euro, ca să fie în aceeaşi încăpere cu bomba sexy de odinioară, iar pentru banii ăştia s-au ales doar cu ideea că au văzut-o pe cea pe ale cărui pictoriale nud frecau menta şi nu numai…!

La fel ca pitzi-vedetele de pe Dâmboviţa, aşa şi bărbaţii cu dare de mână au scos euroii grei într-un gest pueril ce denotă fiţe ieftine plătite scump.

Şi ce-au primit de banii ăia?

Ţeapă! Cel puţin aşa scrie CANCAN:

“Desi playmate-ul urma sa stea toata noaptea la petrecere, Pamela a zabovit numai doua ore la Palatul Snagov. Nu a acordat niciun autograf si nu a socializat cu invitatii de sex masculin, desi in contract erau stipulate tocmai aceste lucruri. Punctul culminant l-a constituit licitatia in scop caritabil, in care unul dintre invitati, cel care ar fi oferit cea mai mare suma in euro, urma sa castige o intalnire privata, de 15 minute, cu Pamela Anderson, iar banii urmau sa ia drumul Fundatiei “Marie Curie”, prin intermediul Lianei Stanciu.”

Evident că şi licitaţia a fost o cacealma, conform tabloidului. S-a găsit un ins care să liciteze zece miare de euro, un gest care s-a dovedit a fi doar efectul direct al nesimţirii mioritice al beţiei. Domnul în cauză a fost dat afară de la eveniment, iar acţiunea caritabilă, de altfel un gest lăudabil, s-a scurs pe apa sâmbetei…

…în cel mai pur stil balcanic!

Anunţată ca o petrecere exclusivistă, evenimentul n-a fost decât o caterincă românească, căci altfel nu cred că poate fi numit acest eveniment.

Poate doar PRO TV-ul s-a ales cu ceva din vizita Pamelei, care i-a luat un interviu ce va fi difuzat, luni, la Happy Hour. Şi uite aşa, Cătălin Măruţă mai bifează o zi cu audienţe maxime.

Oare, tanti Pamela cu cât o fi ieşit pe plus după acest popas la Bucureşti?

Sursa RIMEL.RO

Comentarii

  1. EX: Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taza de start in afaceri…Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-1000$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult.Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line…restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul „LUCRU” pe adresa de mail a.ancutzadragutza@yahoo.com Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul „LUCRU”.

Adauga un comentariu

*