„Garcea”, prădat de trei adolescenţi

Lui Mugur Mihăescu i-au furat bicicleta de 2.000 de lei

Trei puşti sunt cercetaţi de poliţiştii ilfoveni după ce au furat nu mai puţin de 18 biciclete de la oamenii înstăriţi stabiliţi în Pipera. Printre victimele acestora se află şi actorul Mugur Mihăescu, supranumit Garcea, după numele celebrului personaj interpretat de acesta în trupa Vacanţa Mare.

Ultima fiţă din Pipera, mersul cu bicicleta, le-a dat idei şi hoţilor din judeţul Ilfov, mai ales că, rezidenţi ai unor cartiere de lux, proprietarii îşi lăsau vehiculele afară, fără să le asigure în vreun fel. Astfel, trei puşti, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, au reuşit să fure, în ultima perioadă, nu mai puţin de 18 biciclete de cea mai bună calitate. Între acestea şi una marca BMW, în valoare de 5.000 de euro, pe care, fără să ştie, adolescenţii au vândut-o cu 250 de lei. „Bicicletele erau luate, în general, din complexele rezidenţiale din Pipera, unde erau lăsate nesupravegheate şi neasigurate de proprietari”, a afirmat Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Având în vedere avalanşa de furturi, poliţiştii au declanşat o amplă anchetă şi au reuşit să dea de urma hoţilor. Însoţiţi de mascaţi, ei au descins la o adresă din localitate şi au reuşit să recupereze 15 dintre cele 18 vehicule.
Printre victimele hoţilor s-a numărat şi Mugur Mihăescu, însă bicicleta lui nu a fost recuperată. „Îmi cumpărasem una pliantă şi o ţineam în curte. Dădusem 2.000 de lei pe ea. Au sărit gardul şi au luat-o. Sper ca poliţiştii să o găsească aşa cum au găsit şi celelalte biciclete”, ne-a declarat Mihăescu.

Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*