Organigrama noua la Inspectoratul Scolar !

Ieri a fost primita la Inspectoratul Scolar Judetean Anexa nr. 43 la Ordinul minstrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului nr. 4712/23.08.2010 privind situatia posturilor de la I.S.J. Bacau pe categorii de personal si pe functii, precum si structura organizatorica a I.S.J. Bacau. Totodata, au sosit si ordinele de numire a celor doi inspectori scolari generali adjuncti propusi conducerii M.E.C.T. de noul inspector scolar general. Inspectorul scolar general Florin Lazar a putut, deci, sa comunice reprezentantilor presei bacauane noua structura a Inspectoratului Scolar Judetean Bacau: inspector scolar general – prof. Florin Lazar; inspectori scolari generali adjuncti – prof. Teodora Craus, profesor de fizica, director adjunct al Colegiului Economic „Ion Ghica” Bacau si prof.dr. Cristian Cuceac, profesor de chimie, Colegiul Tehnic „Grigore Cobalcescu” Moinesti.

Iata si lista noilor inspectori scolari: Nicu Vasile Harasemciuc – inspector scolar de specialitate pentru fizica si pentru monitorizarea curriculumului descentralizat; Aurelia Pitu – inspector scolar de specialitate pentru invatamant preprimar; Isabela Elena Adam – inspector scolar de specialitate pentru  invatamant primar; Anca Elena Constantinescu si Adina Elena Cosescu – inspectori scolari de specialitate pentru limba si literatura romana; Anca Doina Rafiroiu – inspector scolar de specialitate pentru limba engleza; Irene Mihaela Sava – inspector scolar de specialitate pentru limba franceza; Eugen Ionel Tarasa si Ancuta Heisu – inspectori scolari de specialitate pentru matematica; Bogdan Ioan Bitire – inspector scolar de specialitate pentru informatica; Luciana Tufescu – inspector scolar de specialitate pentru chimie; Daniela Epuran – inspector scolar de specialitate pentru biologie; Simona Nicoleta Zarnescu – inspector scolar de specialitate pentru istorie; Lucian Serban – inspector scolar de specialitate pentru geografie; Magdalena Mardare – inspector scolar de specialitate pentru stiinte socio – umane; Cristian Bandi – inspector scolar de specialitate pentru arte; Irina Leonte – inspector scolar de specialitate pentru religie; Mihaela Florea – inspector scolar de specialitate pentru educatie fizica; ing. Daniela Bilbor – inspector scolar de specialitate pentru invatamant profesional si tehnic; Anghel Nastase – inspector scolar de specialitate pentru minoritati; Lucica Dandu – inspector scolar de specialitate pentru invatamant special; Ghiorghi Iorga, Vasile Liviu Botezatu, Virginia Smarandita Braescu si Eugen Jalba – inspectori scolari de specialitate pentru implementarea descentralizarii institutionale; Ida Vlad si Sorin Bostan – inspectori scolari de specialitate pentru managementul resurselor umane; Dumitru Ficuta – inspector scolar de specialitate pentru mentorat si educatie permanenta; Maria Dobroi – inspector scolar de specialitate pentru dezvoltarea resursei umane; Angela Sterpu – inspector scolar de specialitate pentru proiecte educationale, invatamant particular si alternative educationale.

Florin LAZAR

Teodora CRAUS

Cristian CUCEAC

Totalul posturilor ramase in organigrama I.S.J. Bacau: 37, dintre care 27 sunt posturi de inspectori scolari si 10 sunt posturi din noua structura a departamentului administrativ. De mentionat si faptul ca din cele 27 de posturi de inspector scolar 14 sunt jumatati de norma!

Comentarii

  1. Toata lumea stie, ca de fapt s-a facut o rocada, a plecat Fuioaga(a fost nevoit) si a venit Lazar. Cei doi au fost si sunt prieteni mafioti ca la catarama.Lazar si cu Fuioaga in mod normal trebuia sa fie la DNA, dar fac puscarie niste amarati. Lui Fuioaga i se trage de la cei doi fosti, Nastac si Ardelean, de asta a fost readus in echipa expiratul ala de Ficuta, ii este frica sa nu o pateasca ca Fuioaga. Toata lumea se intreaba cum a ajuns in functia de inspector acest Lazar(„tanarul” cum spunea cineva intr-un articol) , e simplu, pentru ca are apucaturi de mafiot( spagar, curvar si betiv ordinar) , a cotizat la partid puternic. Daca ati sti ce animal cu fata de om este!

    Apropo dle inspector general Lazar cum mai stati cu femeile si bautele??? „lupul isi schimba parul dar naravul ba” . O sa vedeti ce istorii o sa faca acest individ care nici nu poate deschide gura, dar cand e vorba de bani, femei si alcool e foarte lacom. M-am intrebat cum dracu il suporta nevasta-sa, dar asta-i treaba ei nu noastra. Astea sunt criteriile dupa care este ales un inspector general. Nici pe vremea comunistilor nu era atata mizerie, cum poate fi numit un om (cu fata de om) mai intai de partid si apoi de institutiile statului?! Nu mai este nici un criteriu de competenta, putea fi si un cioban ca tot aia, dar vedeti ca toti astia numiti de partid nu o duc mult. Va tin la curent cu miscariile acestui „taur”.

  2. @unul———-te rog , zi-mi daca-i plac si barbatii . as vrea sa-i fac o propunere.—————sant de acord cu tine——–numai intr-o tara de masturbati , se poate pune un sef pe linie politica si nu pe pregatire.(cazul striparului de la mures , pus sef la dir. de sport )un ex. convingator.

  3. Acest asa zis inspector nu a facut nicio mutare inteligenta in noua organigrama. De Iorga de ce nu s-a descotorosit? Ii este cumva frica de el? Este absolut jenant ce echipa si-a facut. Rusine!!!! Jos PDL-ul!!!!!

  4. dc nu comentati nik de omul de valoare C. Cuciac ? A, nu e betiv, nici scandalagiu, nici cu femei, nik, donc nu-i interesant!

  5. aliende a zis:

    Sa pastrati aceasta lista, sa-i vedem pe astia dupa ce n-or mai fi la inspectorat in 2012, prin toamna…Sa le amintim afacerile pe care le-au facut cu gradatiile de merit, cu posturile suplinitorilor…Majoritatea dintre ei sunt PDL-isti (mafioti prin definitie). Pana si in comisiile de Bac s-au numit intre ei…Au avut de aparat interesele partidului. Ia sa-i mai ia cineva la intrebari pe alde Bilbor, Cuceac, Florea (mica,mica dar cu lectia invatata…), Botezatu, aia de la invatatori…Pai abia ii asteptam la catedra …Sa nu-si facailuzii ca oamenii le vor uita activitatea…

  6. Georgia Moldovan a zis:

    jos imbuibatii si expiratii din isj bacau!

Adauga un comentariu

*