Rolls Royce-ul lui Dan Diaconescu a fost vandalizat

Pe Rolls Royce-ul patronului OTV a fost vopsit cu albastru, galben si rosu mesajul: „Traiasca Partidul Popular!”.

Se pare ca nu toata lumea il are la inima pe Dan Diaconescu, patronului postului de televiziune OTV. Masina acestuia, un Rolls Royce in valoare de aproximativ 400.000 de euro a fost gasita pictata in trei culori cu mesajul: „Traiasca Partidul Popular„.

Este greu de spus daca „opera de arta” este realizata de niste sustinatori mult prea infocati ai partinului nou-infiintat de Dan Diaconescu sau a rivalilor politici.

Actul de vandalism a fost realizat in fata vilei pe care Dan Diaconescu o detine in cartierul Primaverii. Un angajat al jurnalistului, care matura curtea in aceasta dimineata, a declarat senin ca: „Asa i-au cerut astia de la Rolls Royce, sa-si coloreze masina. Nu e nimeni acasa.

Cu toate acestea, povestea pare a fi cusuta cu ata alba. Sa ai o vila in Primaverii si un Rolls de jumatate de milion de euro si sa-l lasi parcat pe trotuar? Luand in calcul seninatatea angajatului, care in mod normal ar fi trebuit sa fie impacientat pentru ceea ce i se intamplase patronului sau, cat si faptul ca Dan Diaconescu se afla zilele acestea mai mult pe la DNA, povestea cu masina vopsita ne face sa credem ca este un motiv foarte bun pentru ca Dan Diaconescu sa pledeze inca o data in rol de victima a sistemului, in cadrul emisiunilor sale de la OTV, incercand astfel sa mai creasca putin in sondaje.

Sursa SHOWBIZ.RO

Adauga un comentariu

*