Dumitru şi Vlădescu, remaniaţi din Guvernul Boc. Vezi aici noii miniştri propuşi

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, şi cel al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, au fost anunţaţi de premier că se află pe lista miniştrilor remaniaţi. Deputatul PDL Valeriu Tabără a primit propunerea de a ocupa funcţia de ministru al Agriculturii.

Ministrul Agriculturii a declarat joi pentru MEDIAFAX că a fost invitat de premier la Palatul Victoria, Emil Boc informându-l că se află pe lista miniştrilor care vor fi remaniaţi şi mulţumindu-i pentru colaborare, el luându-şi cu această ocazie rămas bun de la şeful Guvernului.

Tot joi, premierul Emil Boc l-a anunţat pe Sebastian Vlădescu că a fost demis din funcţia de ministru al Finanţelor Publice în cadrul remanierii Guvernului, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Deputatul PDL Valeriu Tabără a declarat pentru MEDIAFAX că a avut o discuţie cu premierul Emil Boc, în urma căreia i s-a propus funcţia de ministru al Agriculturii, iar el a acceptat.

Anterior, surse din PDL au declarat că senatorul Ion Ariton ar putea fi nominalizat la portofoliul Finanţelor, iar secretarul de stat Adrian Rădulescu ar putea fi nominalizat pentru postul de ministru al Agriculturii.

Un alt nume vehiculat a fost şi cel al lui Lucian Croitoru, însă acesta a negat.

Surse democrat-liberale au declarat pentru MEDIAFAX că, în ceea ce priveşte Ministerul Muncii, Gheorghe Barbu, în prezent secretar general al Camerei şi fost deţinător al portofoliului şi Marian Sârbu, preşedintele UNPR şi fost ministru, ar fi refuzat preluarea acestei funcţii.

O altă variantă pentru preluarea funcţiei de ministru al Muncii ar fi deputatul PDL Claudia Boghicevici, au precizat aceleaşi surse.

Adauga un comentariu

*