Adrian Paunescu: „Simt ca ma vindec”

Vizibil marcat de boala, poetul Adrian Paunescu a iesit ieri in curtea casei sale din Bucuresti pentru a da interviu unei televiziuni.

Paparazzii CANCAN, aflati in apropierea casei lui Adrian Paunescu, au remarcat ieri la pranz agitatie in curtea imobilului, unde sosise Catalin Maruta pentru o discutie cu poetul aflat in suferinta. Contactat telefonic de reporterii CANCAN, Paunescu ne-a dat vesti imbucuratoare in ceea ce priveste evolutia bolii sale. „Sunt semne mai bune. Simt ca ma vindec. Sunt doua-trei lucruri esentiale: pe langa tratament, am o dieta speciala, cu alimente care nu contin potasiu deloc”, a dezvaluit poetul. Paparazzii CANCAN au observat ca Adrian Paunescu are o branula in brat, au mai aflat ca poetul a slabit 30 de kilograme in doar o luna si jumatate si ca o asistenta medicala vine zilnic la el pentru a-l supraveghea si pentru a-i administra tratamentul. Inca nu se stie, oficial, diagnosticul, cateva publicatii avansand ipoteza unei afectiuni grave a ficatului. Poetul nu a confirmat acest lucru.
„Nu am nici ciroza si nici cancer, dar nu numai din asta se poate muri”, a povestit, ieri, la „Happy Hour”, poetul. Paunescu a marturisit si ca au fost momente in care familia lui i-a stat foarte aproape, pentru a interveni rapid in cazul in care starea sa de sanatate s-ar fi inrautatit. Mai mult, el a admis ca, pentru o vreme, a avut nevoie de cineva care sa-l sprijine atunci cand voia sa mearga. Atat era de slabit. Poetul inca mai evita sa spuna numele bolii sale, mentionand doar ca este vorba despre afectiuni hepatice si cardiace.

De altfel, intr-una dintre numeroasele convorbiri telefonice cu reporterii CANCAN, poetul a explicat prin ce trece. „Am facut cateva seturi de analize, la primele au venit rezultatele, dar inca nu e nimic concludent, astept. Lucrurile sunt mai complicate. E cale lunga pana la aflarea adevarului”, ne spunea, in urma cu cateva zile, cu suferinta in glas. Totusi, ieri poetul parea ca are un tonus mult mai bun, o voce mai ferma, confirmand parca o stare mai buna a sanatatii sale.

Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*