Ajutor de pe Dunare pentru Dinamo!

Dinamo cauta sa-şi intareasca defensiva, prioritare fiind posturile de fundaş central şi de fundaş stanga. In fruntea listei sunt „oţelarii” Cristian Sirghi (23 de ani) şi Adrian Salagean (27 de ani), ultimul fiind dorit şi de Steaua.

In privinţa lui Sirghi, tratativele sunt avansate. Dinamo e dispusa sa ofere 350.000 de euro şi 35% dintr-un eventual transfer ulterior, in vreme ce şefii clubului de la Oţelul nu vor sa scada nici un cent din jumatate de milion de euro solicitata. „Procentele ramin aşa cum am stabilit, dar suma de 500.000 de euro nu se mai negociaza. Daţi banii şi Sirghi e al vostru!”, a declarat Marius Stan. Cum Borcea şi compania n-au vandut inca pe nimeni, lichiditaţile lipsesc in Ştefan cel Mare. Drept urmare, conducatorii „cainilor” au incercat sa includa in afacere şi jucatori la schimb.

Alternativa la Salagean se numeşte Carlos Cardoso (26 de ani, Pandurii), care a anunţat ca nu vrea sa se duca la Universitatea Craiova.In ce-l priveşte pe Sirghi, bilanţul jucatorului este de 1 gol şi o pasa de gol, in cele 23 de meciuri jucate in Liga I, in sezonul precedent.

Adauga un comentariu

*