Andreea Marin minte ca sa-si salveze mariajul?

Incercand sa-si salveze casnicia despre care se spune ca ar fi intr-o situatie delicata, „zana” Andreea Marin a mintit in direct la TV.

Dupa ce a lipsit o lunga perioada de pe sticla si a evitat in permanenta sa discute despre familia ei, Andreea Marin Banica a aparut luni, la „Happy Hour”, la Pro TV.
„Zana” a dorit sa spuna intregii tari ca se iubeste cu Stefan Banica si ca ei doi formeaza cuplul perfect. „Eu si Stefan ne iubim si ne acceptam asa cum suntem”, a spus zambitoare „zana”, care a tinut sa povesteasca despre Stefan, despre fetita lor si despre cei patru ani de casnicie.
Declaratiile Andreei Marin au venit la o saptamana dupa ce CANCAN a publicat un articol despre iesirile nocturne ale lui Stefan, care a fost prins de paparazzii nostri pe 23 mai, in timp ce se intorcea singur acasa, la patru dimineata.

Anterior, revista Ciao! publicase un set de fotografii in care Stefan aparea la bratul unei cantarete din formatia sa. Faptul ca Andreea tine nespus la imaginea familiei s-a confirmat si la finele saptamanii trecute, cand, desi vazuse pozele cu Stefan si cantareata, „zana” si-a luat sotul si au mers impreuna la petrecerea organizata de postul de radio Europa FM. Acolo, cei doi au stat mai putin de jumatate de ora, insa au profitat din plin de minutele pretioase si s-au purtat ca doi adolescenti indragostiti.
In emisiunea de luni, Andreea Marin Banica a tinut sa mentioneze, cu privire la fotografiile aparute in Ciao!: „E vorba de o colega a lui Stefan. Prin aceeasi chestie a trecut si Madalina (una dintre asistentele lui Maruta – n.r.), in urma cu ceva timp. Atunci, sotul meu a mers mai departe, a dat publicatia in judecata, a si castigat procesul. Daca oamenilor le tot place sa piarda, n-am nimic impotriva. Nu este important cate procese am castigat, fiindca noi nu suntem procesomani. Pot sa spun atat: cate am avut, atatea am castigat”, a sustinut „zana”.
Trebuie precizat faptul ca Stefan Banica Jr. nu a actionat in instanta revista Ciao! dupa publicarea respectivelor fotografii. Neexistand, deci, niciun proces, artistul nu avea cum sa castige, asa cum a sustinut sotia lui.


Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*