Weekendul copiilor la Bacău

În acest weekend copiii din Bacău vor fi angrenaţi în diferite activităţi specifice vârstei, anticipând sărbătorirea zilei lor, de 1 iunie. Astfel, sâmbătă şi duminică cei mici vor putea participa la festivalul Arlekin, ce va avea loc în Parcul Cancicov.  Sâmbată vor evulua în faţa celor mici ansamblul folcloric “Ciobanaşul”, Clubul de teatru “Dino”, Şcoala Stelutelor si clubul “Hiperionii”. Duminică dimineaţă vor urca pe scenă copii talentaţi de la gradiniţele din Bacău, fanfara Liceului de Arta “George Apostu”, după-amiaza urmând un spectacol de muzica, teatru şi dans organizat de clubul “Neghiniţă”  şi un spectacol de iluzionism cu Magicianul Augustin. De asemenea, cei mici vor putea participa la  concursuri sportive: sâmbătă la ora 10.00 concurs de volei la şcoala “George Bacovia”, la ora 10.00 – concurs de role în Parcul Cancicov şi duminică, 30 mai, ora 10.00 – concurs de biciclete (maiestrie).

Promenada Mall oferă o alternativă pentru cei mici: sâmbătă, începând cu ora 11:00, copiii îşi pot expune pasiunile în această locaţie. Cei mici pot să picteze, danseze şi să cânte pentru a primi premii. Duminică cu începere de la ora 10 :00, elevii de gimnaziu sunt aşteptaţi să se înscrie la Crosul dedicat zilei copilului.  Traseul va fi începe de la Statuia lui Ştefan cel Mare până la Primărie şi retur. Premiile sunt tentante: biciclete, tricouri, cupe şi diplome.

Tot duminică, de la ora 12:00, la intrarea în Parcul Cancicov se va organiza un – Skate Contest, valoarea premiilor  puse la bătaie fiind de 1000 lei.

Adauga un comentariu

*