Cersetorii romani din Norvegia se bat pe locurile cu vad

Doua bande de cersetori din Romania se lupta intre ele pentru a ocupa cele mai bune zone din centrul orasului norvegian Trondheim. Potrivit presei norvegiene, cersetorii au recurs la violente pentru a prelua controlul asupra celor mai profitabile locuri de cersit din oras. „Trondheim nu apartine numai familiei care s-a instalat aici de mai multa vreme. Noi vrem doar sa stam aici pana strangem suficienti bani ca sa ne putem intoarce acasa“, a declarat o cersetoare agresata care a depus plangere la politie. Ea castiga din cersit circa 25 de euro pe zi.

Au ascuns pantofii in gulerul vestei!

Doi romani au avut ghinion cind au incercat sa fure trei perechi de pantofi de la magazinul Stadion din Lyngby. Ei au ascuns pantofii in gulerul vestei. Politia daneza a fost chemata si hotii au primit amenzi de cite 300 de coroane daneze. Dintre hoti, unul a plecat la Hillerød si a fost prins furand din nou, in aceeasi zi, la magazinul Kvikly. Aici a incercat sa subtilizeze o sticla scumpa de coniac (160 euro ). De data aceasta, a fost arestat si expulzat.

Romanca ucisa, subiectul unui studiu suedez

Povestea unei romance ucise in 2000 a ajuns intr-un studiu suedez. Este vorba de o cercetare unica in Suedia, care vizeaza anii 2000 si care scoate la iveala un numar socant de crime: 153 de femei au fost omorite de catre actualii sau fostii barbati ai acestora. Femeile aveau intre 15 si 86 de ani si meserii precum profesor, avocat, sociolog, ingrijitor, controlor (tren), servitor sau agent de paza. Jumatate din cele 153 de femei ucise vroiau sa isi paraseasca partenerul. Multe dintre ele au solicitat ajutor la Politie, Serviciul Comunal pentru Asistenta Sociala sau Kvinnojourer (Centrul pentru situatii de criza). Cu toate acestea, ele au sfarsit ucise. Romanca Oriana Dines a fost strangulata in 2000 de logodnic pe motiv ca acesta o banuia de infidelitate.

Adauga un comentariu

*