Ii rupe turta in curtea casei

Aniversarea de un an a micutei Sofia Maria va fi sarbatorita intr-un cadru restrans si extrem de modest. Parintii ei, Andreea Banica si Lucian Mitrea, si-au invitat cativa prieteni si familia acasa, la vila de la Cernica, si au pregatit totul in mare secret.

Pe cat de grandios a fost botezul fiicei Andreei Banica, pe atat de modesta va fi petrecerea de turta. Daca anul trecut, in vara, crestinarea a fost sarbatorita la Clubul Diplomatilor in prezenta a 150 de invitati, cu artificii si meniuri sofisticate, anul acesta martorii vor putea fi numarati pe degete.

Astazi, cativa prieteni foarte apropiati, familia si nasii fetitei se vor distra in curtea casei de la Cernica a sotilor Mitrea-Banica cu un gratar si un pahar cu bere rece. Cantareata si sotul ei au facut invitatiile telefonic si au pregatit totul in mare secret, incercand sa pastreze discretie totala asupra evenimentului. Se pare ca Andreea si Lucian au decis sa faca totul atat de restrans din cauza programului foarte incarcat al Andreei. Deoarece sunt conditionati de data – traditia spune ca turta trebuie rupta inainte ca fetita sa implineasca un an, iar vineri este ziua de nastere a Sofiei – cei doi s-au vazut nevoiti sa insereze petrecerea intre doua concerte ale cantaretei. Tocmai de aceea ea nu va putea ramane pana la sfarsit, fiind nevoita sa onoreze un spectacol in provincie. In cazul unei petreceri mari, cu multi invitati, acest lucru nu ar fi fost vazut cu ochi buni.

Resedinta de iarna
Andreea Banica si familia ei s-au mutat in vila de la Cernica in vara lui 2008, insa nu locuiesc permanent acolo. Desi au investit foarte multi bani in amenajarea casei si a gradinii, proprietatea fiind estimata la jumatate de milion de euro, nu este un domiciliu permanent. Vara, cantareata isi muta „cartierul general” la mare, in vila de la Eforie, revenind toamna, tarziu, in cea de la Cernica.

Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*