Marius Moga, spaima soselelor

Zi cu ghinion pentru muzicianul Marius Moga, care a provocat ieri un accident rutier in zona Floreasca din Capitala. Victima sa, soferul unui Opel care circula regulamentar, a fost transportata la spital pentru ingrijiri, dar nu a fost necesara internarea sa.

„Ma simt bine. Nu voi depune plangere impotriva lui Moga”, ne-a declarat Raut Aurel, la scurt timp dupa ce a iesit de la Spitalul Elias, unde i-au fost facute investigatii.

„Ne-am tamponat. Eu sunt de vina pentru ca m-am grabit”, ne-a declarat Moga. Accidentul i-a incurcat planurile artistului, care trebuia sa filmeze un videoclip, impreuna cu trupa sa, Morandi, pentru piesa „Rock the World”. „In principiu, nu ma asteptam sa se intample asta azi, pentru ca e o zi importanta pentru noi, trupa Morandi, pentru ca urmeaza sa filmam un videoclip. (…) Eu ma indreptam catre padurea Snagov. (…) Se facuse rosu la semafor si, fiind in coloana, nu am mai apucat sa franez. M-am dat jos sa vad daca e toata lumea in regula in masina cealalta. Apoi am sunat la 112 ca sa trecem prin tot ce trebuie”, a declarat Moga. Artistul a dat declaratii politistilor sositi la fata locului si s-a asigurat ca victima sa este tratata cum se cuvine. A povestit ca barbatul era „usor ametit” dupa impact, dar ca nu era nimic grav. „Am facut schimb de numere de telefon. O sa il sun sa vad daca e bine”, a mai spus Moga, citat de Mediafax.

Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*