Pentru ce s-au inghesuit tinerii pe litoral de 1 Mai?

Sex, droguri si mult alcool!

11 tineri sunt cercetaţi de ofiţerii Antidrog Constanţa intrucat, in timpul minivacanţei de 1 Mai, au fost depistaţi avand asupra lor diverse cantitaţi de droguri. Pe numele suspecţilor s-au intocmit dosare penale pentru savarşirea infracţiunii de deţinere in vederea consumului propriu de droguri de risc şi mare risc.

Poliţişti ai Serviciului Antidrog din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitaţii Organizate Constanţa, in cooperare cu poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa şi forţe ale IJJ şi Gruparii Mobile de Jandarmi Tomis au efectuat, in perioada minivacanţei de 1 Mai, 35 de acţiuni şi controale in staţiunile de pe litoral, precum şi in celelalte zone cu afluenţa de persoane, in vederea depistarii persoanelor consumatoare de droguri. In noaptea de 1 spre 2 mai, la ora 1.45, in parcarea unui hotel din staţiunea Mamaia, l-au depistat in flagrant pe Alexandru M., de 21 de ani, din Iaşi, care deţinea in mod ilicit, in vederea consumului propriu, doua comprimate extasy şi un gram de efedrina. In jurul orei 2.00, in apropierea plajei din staţiunea Mamaia, au fost depistaţi in flagrant Alexandru I., de 27 de ani, şi Dragoş Catalin C., de 27 de ani, ambii din Bucureşti, care deţineau in vederea consumului propriu doua comprimate extasy şi doua grame cannabis. Pe aceeaşi plaja, in jurul orei 2.30, poliţiştii i-au surprins in flagrant pe  Cristian C., de 21 de ani, şi P. R., de 15 ani, din Bucureşti, avand asupra lor un gram haşiş, doua ţigari de cannabis şi un gram de efedrina.

Dezmatul a continuat si pe 2 mai

In noaptea de 2 spre 3 mai, in zona unui club din Staţiunea Mamaia, poliţiştii l-au identificat pe Valentin R., de 20 de ani, din Bucureşti, care deţinea in vederea consumului propriu un gram de efedrina şi doua grame de cannabis. De asemenea, Alin C., de 19 ani, din Bucureşti a fost depistat avand asupra sa o pastila conţinand un drog de mare risc, iar Cosmin C., de 20 de ani, din Galaţi, deţinea o ţigareta de cannabis. In aceeaşi noapte, la ora 4.00, poliţiştii l-au surprins, in zona unui club din staţiunea Mamaia, pe Ionuţ B., de 24 de ani, ce avea pentru consum propriu un gram de efedrina şi un gram de cannabis. In jurul orei 5.00, in aceeaşi zona, au fost identificaţi Florin M., de 25 de ani, Alexandru G., de 22 de ani, şi B. Z., de 29 de ani, cetaţean olandez, asupra carora au fost gasite doua grame de cannabis, o ţigareta de cannabis şi un comprimat extasy.

Distractie finalizata cu dosare penale

Pe numele acestor tineri, plecati de acasa sa se distreze pe litoral, cu voia sau fara voia parintilor, s-au intocmit dosare penale, tinerii fiind prezentaţi procurorului din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, care a dispus cercetarea acestora in stare de libertate pentru savarşirea infracţiunii de deţinere in vederea consumului propriu de droguri de risc şi mare risc, fapta pedepsita cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.

Dan MINDIRIGIU

(Sursa IGPR)

Adauga un comentariu

*