„Vom face câte concedieri va fi nevoie!”

Declaraţia îi aparţine lui Sebastian Vlădescu, ministrul Finanţelor, care a explicat, la televizor, că Executivul va continua să restructureze posturi în instituţiile statului pentru ca sistemul să funcţioneze eficient.

Sebastian Vlădescu, ministrul Finanţelor  a explicat într-o emisiune televizată că Executivul va continua să restructureze posturi în instituţiile statului pentru ca sistemul să funcţioneze eficient. „Vom face câte concedieri va fi nevoie!” a spus acesta, adăugând că în prezent nu există o cifră a concedierilor şi că obiectul major al Guvernului este reducerea cheltuielilor bugetare faţă de anul trecut.

Despre negocierile cu Fondul Monetar, Vlădescu spune că sunt complicate pentru că situaţia economică a României este dificilă dar că în prezent nu există riscul de a întrerupe acordul cu instituţia financiară. Întrebat dacă este îngrijorat de o eventuală remaniere, ministrul Finanţelor a răspuns negativ. Vlădescu a precizat că nu a avut discuţii cu şeful statului sau premierul Emil Boc pe această temă şi că, în momentul de faţă, singura lui spaimă este legată de evoluţia economiei globale.

În privinţa datoriilor către companiile private, ministrul Finanţelor a spus că acestea au ajuns la 1,7 miliarde de lei şi a explicat că statul nu poate plăti toate restanţele în acest an pentru că astfel nu ar mai rămâne bani şi pentru investiţii.

Sursa REALITATEA.NET

Comentarii

  1. SALVATORE CHIBZUITUL a zis:

    daca totusi vreti sa rezolvati ceva sa incepeti de la voi de sus ,sa aratati citi au coborit din scaunele directoriale,ale sefilor se servicii,sefilor de birou, sefilor de protocol,,finilor,nasilor,cumetrilor,amantelor si altor rudenii apoi aveti dreptul sa mai eliminati din necajitii de acolo de jos./Daca nu procedati asa nu va mai crede nimeni din tara asta jecmanita./Hai incercati pina la inceperea plimbarilor pe afara pe insule si alte tarisoare exotice./ Succese ./

  2. Vartolomeu Mazarescu a zis:

    Adevarul este ca pdl-ul va salva Romania. Dezastrul din tara nu se datoreaza in niciun caz PDL-lui.

Adauga un comentariu

*