SMURD

Intervenţii SMURD

Marţi, 27 aprilie, la ora 14.51, echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacau a intervenit in comuna Ungureni, sat Tociloasa, pentru a acorda primul ajutor lui B. S., in varsta de 11 ani. Pacientul a fost preluat din loc public cu arsuri la nivelul feţei cauzatei de flacara şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţa Bacau. La ora 18.03, S.M.U.R.D. Bacau a intervenit in municipiul Bacau, strada Maraşeşti, pentru a acorda primul ajutor numitei F. C., in varsta de 17 ani. La ora 19.46, S.M.U.R.D. Bacau a intervenit in comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, pentru a acorda primul ajutor numitului I. R., in varsta de 27 ani. La ora 20.50, S.M.U.R.D. Bacau a intervenit in municipiul Bacau, strada Stadionului, pentru a acorda primul ajutor lui M. L., in varsta de 40 de ani. La ora 22.08, S.M.U.R.D. Bacau a intervenit in comuna Iteşti, sat Ciumaşi, pentru a acorda primul ajutor numitului C. V., in varsta de 65 de ani.

Intervenţii SMURD Oneşti

Marţi, 27 aprilie, la ora 6.02, echipajul S.M.U.R.D. din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti a intervenit in comuna Barsaneşti, sat Caraclau, pentru a acorda primul ajutor lui M. G., in varsta de 77 ani. La ora 18.19, S.M.U.R.D. Oneşti a intervenit in municipiul Oneşti, strada George Bacovia, pentru a acorda primul ajutor lui M. C., in varsta de 47 ani. La ora 22.51, S.M.U.R.D. Oneşti a intervenit in comuna Oituz, sat Harja, pentru a acorda primul ajutor lui G. S., in varsta de 39 ani.

Intervenţii SMURD Moineşti

Marţi, 27 aprilie, la ora09.40, echipajul SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti a intervenit in municipiul Moineşti, strada Zorilor, pentru a acorda primul ajutor numitei G. I., de 78 ani. La ora 10.33, S.M.U.R.D Moineşti a intervenit in comuna Poduri, sat Bucşeşti, pentru a acorda primul ajutor lui C. M., in varsta de 15 ani. La ora 17.28, S.M.U.R.D Moineşti a intervenit in comuna Ardeoani, sat Leontineşti, pentru a acorda primul ajutor numitei L. P. M., in varsta de 30 de ani. La ora 22.30, S.M.U.R.D Moineşti a intervenit in comuna Scorţeni, sat Scorţeni, pentru a acorda primul ajutor lui O. I., de 18 ani.

Adauga un comentariu

*