Sarut gay intre dansatorii Innei

Inna a primit titlul de „Artistul anului” la cea mai importanta gala muzicala poloneza. In momentul in care au urcat pe scena, baietii din trupa ei de dans au tinut sa transforme momentul intr-unul memorabil si au recurs la un gest care a ridicat publicul in picioare.

Inna (23 de ani) a facut supershow la finele saptamanii trecute, cand a fost invitata sa participe la gala Eska Music Awards, unde a fost desemnata „Artistul anului” in Polonia. Asemenea marilor artisti americani, romanca a inceput sa-si presare spectacolele cu momente incendiare, controversate, cu mult succes la public.

Dupa inmanarea premiului de la Eska Awards, Inna si-a luat trupa si a urcat pe scena pentru a multumi publicului polonez printr-un minirecital. Cireasa de pe tort a fost coregrafia dansatorilor, care, pana la final, au reusit sa ridice publicul in picioare. Acestia au incins atmosfera pe ritmul piesei „Amazing” si au aruncat-o in aer atunci cand s-au apropiat si s-au sarutat pe buze. Gestul lor a reusit sa isterizeze multimea si sa transforme momentul intr-unul memorabil. Strategie de PR sau pur si simplu un gest plin de naturalete, sarutul gay al dansatorilor a avut efectul scontat, iar show-ul Innei nu va fi uitat prea repede de polonezi.

Sursa CANCAN.RO

Adauga un comentariu

*