Copiii cred in performanta! Scoala 1 Onesti merge mai departe

Faza zonala a Olimpiadei Sportului Scolar la Fotbal destinata copiilor din cilcul primar (clasele 1-4) ce s-a desfasurat sambata si duminica in Sala de Sport a Colegiului Agricol din Falticeni s-a incheiat ieri cu victoria echipei reprezentanta a judetului Bacau, respectiv Scoala nr. 1 din Onesti (foto).

Galerie oferita de www.sportsuceava.ro (Foto: Catalin Cîmpan)
Au fost doua zile de fotbal jucat de copiii care peste ceva vreme vor dori sa acceada la nivele mai inalte. Am vazut fotbalisti de viitor, echipe ce au contat doar pe 1 sau 2 dintre jucatori sau echipe omogene. Din pacate reprezentanta judetului nostru, echipa Scolii “Mihail Sadoveanu” nr. 3 din Falticeni s-a clasat doar pe locul al 5-lea.
In finala disputata duminica de la ora 9.30 s-au intalnit echipele ce castigasera grupele in ziua precedenta. Echipa Liceului Teoretic “Nicolae Iorga” din Botosani parea favorita, avand cativa jucatori de real talent, iar de pe margine era sustinuta frenetic de suporteri. Insa echipa Scolii nr. din Onesti a demonstrat ca pentru a castiga un meci e nevoie de colegealitate, de la portar pana la ultima rezerva. 1-0 a fost scorul final, onestenii marcand singurul gol al meciului la inceputul reprizei a doua.
La sfarsit am vazut lacrimi de suparare, dar si lacrimi de bucurie. Toti copiii au fost insa la final bucurosi primind fiecare echipa diplome, tricouri, primele 3 locuri fiind rasplatite si cu medalii si cupe.
Imbratisandu-si elevii, plin de lacrimi de bucurie, Gheorghe Sbarcea, profesorul-antrenor al echipei castigatoare ne-a declarat: “Sunt foarte bucuros in aceste momente. Cand am plecat de acasa nu ne-am gandit ca putem castiga competitia zonala. Am venit pe banii copiilor, aproape fara echipament. Nu stiu cum vom proceda pentru a merge mai departe la faza finala. Din cate am inteles, acolo ni se vor deconta de catre Ministerul Educatiei toate cheltuielile, ceea ce ar fi excelent pentru ca altfel nu am reusi sa facem deplasarea la Targu Jiu pe 3 iunie. A fost o organizare deosebita si tin sa le multumesc falticenenilor pentru acest lucru.”
Partenerul evenimentului: www.sportsuceava.ro
Bacau GSP.ro

Sursa ONESTIUL.RO

Adauga un comentariu

*