Locuinta sociala bonus pe langa vila

Un agent al Politiei Rutiere din Bacau a pus mana pe o locuinta sociala aflata intr-un bloc de pe strada Teiului, desi are o ditamai vila in comuna Scorteni. Reprezentantii Primariei afirma ca declaratiile celor care au primit astfel de locuinte au fost intocmite pe propria raspundere, dar ne asigura ca vor lua masuri in cazul in care familia politistului nu se incadra in conditiile primirii unui astfel de apartament.

Constantin Potoroaca, agent al Politiei Rutiere din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bacau, a capatat o locuinta sociala intr-unul din blocurile de pe strada Teiului, ce au fost date in folosinta de catre Primaria Bacau familiilor cu venituri mici. Aceasta chiar daca omul detine o ditamai vila, de peste 200 de metri patrati, in comuna Scorteni pe care a terminat-o de construit cu un an inainte sa primeasca locuinta din partea Primariei. Faptul ca politistul este proprietar pe vila este recunoscut chiar de el in declaratia de avere postata pe site-ul institutiei.

„E ditamai casa! Cu etaj!”

Conducerea Primariei Scorteni sustine ca din 2006, Potoroaca s-a apucat de construit, iar acum, locuinta este gata. Ba chiar plateste impozit pe cladirea finalizata. „Am auzit si eu ca are locuinta sociala in Bacau. Aici are o ditamai casa mare, cu etaj. Are termopan, are parchet, si gard, si de toate. E frumoasa casa”, a afirmat viceprimarul comunei Scorteni, Stefan Anton. Faptul ca Potoroaca detine in Bacau o locuinta sociala a ajuns si la urechile primarului din Scorteni, Mircea Ambarus. „Nu e prima data cand aud asta, ca Potoroaca are locuinta sociala de la Primarie Bacau. Are casa mare aici la noi. Vila!”, a afirmat primarul Ambarus.

Primaria Bacau pledeaza: „Nevinovat!”

Reprezentantii Primariei Bacau afirma ca nu nicio vina atata vreme cat declaratiile au fost date pe proprie raspundere chiar de cei care au primit locuinte si fiecare si-a asumat ceea ce a semnat. „Cu siguranta aceste locuinte sunt pentru familii cu venituri mici si cu o situatie materiala precara. Repartizarea apartamentelor sociale s-a facut de catre o comisie formata numai din consilieri locali. Daca sunt nereguli, ne vom sesiza si vom lua masuri. Daca omul si-a ridicat o casa dupa ce a primit de la noi locuinta sociala, atunci trebuie sa predea cheia si sa lase pe altii care sunt cu adevarat cazuri sociale „, a declarat Ionut Tomescu, purtator de cuvant al Primariei Bacau.

Vasile Oprisan, comandantul IPJ Bacau, afirma ca reprezentantii Politiei nu sunt obligati sa verifice dosarele depuse de angajati pentru locuinte sociale sau ANL. „El a semnat, el sa raspunda. Daca a depus acte false e vina lui. Vom verifica daca a depus la dosar vreun act fals si daca da, atunci se vor lua masuri”, a declarat comandantul Oprisan.

Potoroaca: „Locuinta sociala am primit-o legal”

In replica, agentul Potoroaca afirma ca  in momentul cand a solicitat locuinta de la Primaria Bacau era cu adevarat un caz social. „Am doi copii, eu am facultate. Am facut punctajul pe bune. Nu am avut nicio pila. Intr-adevar mi-am facut o casa, dar inca nu e gata! Mai am de lucru a ea pe dinauntru. In plus, am de platit la ea 25 de ani”, a afirmat  politistul. (Olimpia FILIP)

Comentarii

  1. cred ca a dat cu paru in vre un ziarist de v ati pus pe bietul om
    Oligia filip marea doamna

  2. Si vila a facut-o din banii din salariu de politist ???? La cata spaga se de la politistii de la rutiera !! Sau are si politistul o matusa Tamara ?????? cata spaga ai dat domnule politist la primarie ca sa primesti locuinta sociala ??? RUSINE primariei Bacau ! Sa vedem ce venituri a realizat de cand este incadrat in politie ,si si cat a costat vila si daca se incadreaza pt locuinta sociala .

  3. omul are credit la banca pe 25 ani ca orice roman ( vlad cred ca ai luat vreo amenda si esti frustrat)

  4. Chiar imi e mila de bietul politist…..O viata sa plateasca o ditamai vila, facuta de la 0 si nici macar nu a finalizat-o. Cum sa nu merite o locuinta sociala? Ce conteaza ca sunt atatea persoane care au punctaj chiar mai mare si locuiesc cu chirie. El e cel mai indreptatit. Eeeeeee…….( a se citi ironia dintre randuri).

  5. Minodora Paramfil a zis:

    Tomescule, cata spaga ai mai luat si de la domnul politist ? Sau erai turmentat ?

  6. PRCAINELE MOARE DE DRUM LUNG SI ZIARISTII DE GRIJA POLITISTILOR
    BRAVO LUI K E JMECHER
    FRAIERII PE CORT

  7. PRCAINELE MOARE DE DRUM LUNG SI ZIARISTII DE GRIJA POLITISTILOR
    BRAVO LUI K E JMECHER
    FRAIERII PE CORT

  8. Il cunosc pe acest baiat inca de cind era mic.A fost necajit,repudiat de parinti si crescut de o matusa in com AGAS.A muncit mult pt a ajunge politist,este unul dintre cei mai corecti politisti de la rutiera si cred ca nimeni nu poate spune macar in dusmanie ca i-a pretins spaga

  9. Mos Craciun a zis:

    saracul de el!

  10. de ce nu vedeti popietatile si vilele sefilor acestui subofiter amarat……care aveti curaj sa spuneti pe post ca ia-ti dat spaga sau ca* a facut execs de zel sau abuz in serviciu…a-ti gasit un amarat si comentati numai de el…aveti curajul raspunderii si spuneti lucrurilor pe fata nu va mai ascudeti dupa degete…..

Adauga un comentariu

*