Primarul se da inger

Primarul Stavarache vrea sa creasca tariful la apa cu 18,5 la suta. Isi justifica proiectul initiat in Consiliul Local ca o conditie esentiala care trebuie respectata in contractul incheiat cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, in 2004 si conform caruia pentru Bacau va veni o finantare zdravana care se va regasi, peste cativa ani, in calitatea apei. Consilierii locali au cerut o amanare a deciziei pentru o viitoare Sedinta Extraordiara de CL. Nimic care sa mire pana in acest punct.
Ciudatenia de acum incolo incepe, pentru ca edilul, intr-un mod total infantil, incepe sa caute vinovati pentru contractul parafat in urma cu sase ani. Ba mai mult, trimite comunicate de presa in care arata cu degetul spre fostul primar al Bacaului si spre partidul aflat atunci la guvernare. Atitudine clar infantila! Adica, Stavarache e precum ala micu’ de la gradinita care arata cu degetul spre colegul pus de educatoare in randul din fata si zice: „doamnaaa, el e vinovat!” sau „te spun!, te spun!”. Practic, Stavarache se afla in faza de infantilism in care este convins ca pentru orice se intampla in Bacau trebuie musai sa existe si un vinovat. Daca se arde un bec pe marginea strazii, conform teoriei sale, cineva trebuie sa fie vinovat. Clar, fostul primar ca a pus becul afara si il ploua.
Fals! O lectie de maturitate din partea sa ar fi asumarea unor responsabilitati si cautarea unor solutii. Concrete! La obiect! Ca de aia este primar! In schimb, el se vaicara ca o muiere de „greaua mostenire”. Si din cand in cand face isterii, mai – mai sa-si puna poalele in cap. Practic, din nou ne serveste niste demonstratii de infantilism si mediocritate, de care sincer, personal, sunt satula! Pana-n gat! (Olimpia FILIP)

Comentarii

  1. D-l primar Stavarache sa ne mai lase cu politica asta a lui de doi lei si sa inceapa sa se gandeasca la noi, bacauanii, ca altfel cred ca va fi mai huiduit decat Seche cand isi va incheia mandatul in 2012!!!

  2. Primarul isi bate in primul rand joc de angajatii primariei. Toate drepturile au fost revocate, impozitul a fost returnat partial sau deloc si el, ca de obicei, e fricos. Trezeste-te ca nu suntem slugile tale.

  3. A uitat oare ca el a semnat contractul cu BERD? Ar fi bine sa ia lecitina ca sa-si aminteasca SI ca e primar de Bacau ,nu numai sluga a lui Crin.

Adauga un comentariu

*