Sezatoare la Gioseni

Centrul Judetean Bacau pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale (director, Florin Zancescu) realizeaza sambata, 6 martie. de la ora 11.00, in sala de sport din comuna Gioseni, in parteneriat cu Primaria, Consiliul Local si Scoala cu clasele I – VIII „Ion Strat” din localitate, o sezatoare cultural – artistica, avand numeroase „capete de afis”. In program: Semnificatia zilei de 8 Martie (prof. Eugenia Popa), Comuna Gioseni, prezent si viitor (Anton Jitaru, primarul comunei), Istoria comunei Gioseni (Adrian Hodea, secretarul Primariei), Importanta si semnificatia postului la crestini (preot ortodox Ciprian Burca, preot catolic Lucian Adam), „Glasul instrumentelor” (orchestra scolii din comuna, dirijata de prof. Cecilia Beresoaie), Grupul vocal „Cununita” (instructor, Dorina Timpu), grupul de recitatori al Scolii „Ion Strat”, solistii de muzica populara Alexandra Stefan si Alaxandra Cojoc. Finalul manifesarii – „Muzica si umor” – a fost rezervat binecunoscutului actor Florin Zancescu, directorul Centrului Judetean Bacau pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, si profesorului bacauan de muzica Rares Draghici. St.O.

Comentarii

  1. Puneti mana la treaba ?comuna arata groaznic peste tot mocirla lasati sezatoarea ?puneti mana la munca ?Pentru munca a-ti luat vo de la cetateni nu pentru sezatoare ? asta faceti in fiecare zi !

  2. Face sezatoare la in SALA DE SPORT dar maca sa aiba bunul simt si decenta de a nu minti cetateni acestei comune.Sala de sport este meritul ,fostului PRIMAR BERNADIN TAMAS actual consilier local din partea PNL.Actualul primar care face sezatoare in sala de sport ,NU ESTE IN STARE SA FACA O FOSA PT.WC.DE LA ACESATA SALA DE SPORT .Daca cineva indrazneste sa spuna ca s-a gresit atunci sare ca ars .Am imresia si cred cu tarie ca asta e realitatea dansu crede ca e ca-n armata la DREAPTA MARS .a venit timpul sa executati dvs.acest lucru domn primar .Macar eu spre deosbire de dvs. am bunul simt si va raspund .dvs aveti macar decenta de a raspunde la salut ,ceia ce pana acum nu s-a intamplat. Iar daca s-a intamplat o faceti numai in Campanie cand aveti nevoie de electorat ,si acest lucru il stiti,

  3. Face sezatoare la in SALA DE SPORT dar macar sa aiba bunul simt si decenta de a nu minti cetateni acestei comune.Sala de sport este meritul ,fostului PRIMAR BERNADIN TAMAS actual consilier local din partea PNL.Actualul primar care face sezatoare in sala de sport ,NU ESTE IN STARE SA FACA O FOSA PT.WC.DE LA ACESATA SALA DE SPORT .Daca cineva indrazneste sa spuna ca s-a gresit atunci sare ca ars .Am imresia si cred cu tarie ca asta e realitatea dansu crede ca e ca-n armata la DREAPTA MARS .a venit timpul sa executati dvs.acest lucru domn primar .Macar eu spre deosbire de dvs. am bunul simt si va raspund .dvs aveti macar decenta de a raspunde la salut ,ceia ce pana acum nu s-a intamplat. Iar daca s-a intamplat o faceti numai in Campanie cand aveti nevoie de electorat ,si acest lucru il stiti,

  4. In afara de sezatoare mai stiti sa faceti ceva :A-ti inceput campania electorala ,am auzit ca a-ti facut ,Sala de sport ,Gradinita nord,a-ti Renovat Scoala ,A-ti pus centrala la biserica ortodoxa .GRESIT DOMN JITARU !ACESTE LUCRARI AU FOST EXECUTATE DE VECHEA ADMINISTARATIE !!!!!!!!!!NU MAI PROSTITI LUMEA! NUA-TI FACUT NIMIC DE CAND SUNTETI PRIMAR ,SI ASTA SE VEDE ,NU SUNTETI IN STARE SA ,ELIBERATI O ANCHETA SOCIALA ,PE CARE LEGEA VA OBLIGA SA O ELIBERATI ,??? SA VA FIE RUSINE ,NU MAI SPUNETI MINCIUNI ,!!!! MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE ??? DACA NU STIATI AFLATI ACUM!

  5. O sa cada actualul Jitaru odata cu Puterea PUTREDA de la Bucuresti !Va cadea in 2012 mai mult ca sigur !!!In 2 ani de mandat nu a facut nimic bun pentru cetatenii care l-au votat!!!In primul rand primarul asta nu stie sa dea Buna Ziua la un om ,ce sa mai astepti de la o asa MARIONETA , el nu valoreaza nici de un leu BOMBOANE!!! Cine il baga in seamna pe un asemena MORT ???Cine il mai crede pe un asemenea jeg???Cu cine mai are curajul sa vorbeasca un asemenea ANALFABET care se pretinde a fi mare POLITICIAN SI CONDUCATOR ,unde mai pui ca mai are si LINGAI care nu stiu altceva decat sa MINTA cu o nerusinare de nedescris!!! Dar acest primar mai are curajul ORDINAR SI TUPEUL JEGOS de a-se pretinde PRIMAR EUROPEAN ,UN ALTFEL DE PRIMAR …….Trebuie sa ai numai dou clase sa poti sa-ti dai sema ca este un SECURIST I UN LIMBIST fara precedent ,dupa care mai atarna si CATEII ;Paul Paduraru,Iustina Petrina care a uitat care este culoarea la apa.Boncu care se crede marele BURICUL PAMANTULUI ,Oprea care numele i-ti spune clar ca este o LICHEA SI O CURVA CU DOUA FETE, Andries Anton marele limbist care o pupa in PIZ DA PE ALTA JAVRA DONTU ,CARE NU S-A DUS SA APRINDA O LIMANARE LA TAICASU LA MORMANT DAR CARE ESTE SI EA MARE PIZ DA EUROPEANA , si care crede ca piz da ai Miere !!!CALARA STEFAN care este alt tradator si care toaca Banii comunei din Salubrizare ,care umbla ca o fata mare si pupa in CUR tot ce tine de putere ,nu ti-e RUSINE TRADATORULE SI PROFITORULE CARE TE-A IMBRACAT BERNADIN SI TI-A DAT SA CRAPI CA MUREAI DRACU DE FOAME!! **********Deci de la asemenea JEGURI SI ANALFABETI ,NESPALATI SI PARVENITI ,nu mai poti sa ai asteptari de la asa JIGODI !!!!!! Nici vorba de proiecte ETC.Ei nu sunt in stare sa tremine si sa duca la bun sfarsit PROIECTE CARE LE MOSTENESC DE LA FOSTUL PRIMAR !!!Nu o sa-l vezi prea curand pe Jitaru sa mearga el la BUCURESTI SA ADUCA FONDURI ,CA NU-I PROST SA MOARA DE CANICULA .Da cine se uita la o STFIE CA EL .Nu va mai MIRATI de ce nu INAINTAM ???Asa conducere asa ASTEPTARI!!CORECT???

Adauga un comentariu

*