O noua editie a Concursului literar “Nora Iuga”, organizat la Onesti

Centrul de Experiente Pedagogice si Culturale (CEPC) Onesti a organizat cea de-a doua editie a concursului literar “Nora Iuga”, care se desfasoara in perioada 2 februarie – 2 iulie 2010. “De data aceasta regulile sunt noi si mai accesibile”, a precizat profesoara Gabriela Garmacea, presedintele CEPC Onesti.

Spre deosebire de prima editie, concursul se desfasoara pe doua sectiuni, poezie si proza scurta, dar fara tematica, iar participantii, indiferent daca au debutat sau nu, sunt impartiti pe doua grupe de varsta: pana la 35 de ani si peste 35 de ani. „Pentru fiecare sectiune, se vor anunta câte 6 nominalizati, care vor fi invitati la Onesti, la premiere, iar juriul va fi alcatuit din 6 scriitori: Octavian Soviany, Miruna Vlada, George Chiriac, Nora Iuga, Moni Stanila si înca cineva – a mai precizat profesoara Gabriela Garmacea. Premierea va avea loc la Onesti, la sfârsitul lunii iulie, iar câstigatorii vor fi invitati la un festival de doua – trei zile, în care vom organiza lansari de carte, lecturi publice, workshop cu scriitorii care au jurizat si alte manifestari culturale. Data exacta a premierii va fi precizata ulterior”. CEPC Onesti va oferi si premii in bani, de 1.500 de lei pentru Locul I, 1.000 de lei pentru Locul II si 500 de lei pentru Locul III, la fiecare sectiune.

Gheorghe LEU

Comentarii

  1. profesoara asta e o mizerabila care pretinde mita.e spagara si santajista,un gunoi.o vaca execrabila si nesimtita,cu un tupeu ordinar.ma refer la vita de garmacea gabriela.o scroafa paranoica si jegoasa.

Adauga un comentariu

*