CANCAN: Columbeanca, insarcinata?

columbeanu.jpgDaca nu intervenea Irinel, Monica Columbeanu ar fi plecat in SUA pe data de 13 martie impreuna cu buna ei prietena Delia Antal, care ar fi cazat-o la o alta amica de a ei, actrita Harmoni Everett.
DECONSPIRATA. Asa cum a anuntat in exclusivitate cotidianul CANCAN, Monica avea bine planificata plecarea la Hollywood, unde isi aranjase chiar si cazarea 2003. Harmoni este cunoscuta ca sotie a actorului Kerr Smith IMPORTANTA. Delia Antal trebuia sa fie omul delegatura al Monicai cu lumea filmuluiMonicai Columbeanu de a debuta ca actrita la Hollywood nu numai ca au existat, dar erau si foarte bine puse la punct. Ele au fost date peste cap de Irinel Columbeanu, care a oprit ascensiunea (!?) sotiei sale spre un alt nivel al carierei, dupa ce a aflat de escapada ei londoneza, demascata de paparazzii revistei Ciao!. Cu toate ca acum Monica nu mai recunoaste ceea ce ea insasi a declarat in urma cu ceva vreme, si anume ca voia sa mearga la Hollywood pentru a juca intr-un film, exista informatii sigure legate de acest aspect. Ea ar fi trebuit sa plece in SUA pe data de 13 martie impreuna cu prietena ei Delia Antal, pe care a vizitat-o recent la Londra, unde s-au distrat de minune in compania mai multor domni bine situati financiar.
Intrucat si Delia este actrita, ce-i drept in cateva productii obscure, vizeaza la randul ei Hollywoodul, pe care si-a propus sa-l atace in aceasta primavara. Pentru ca „asaltul” sa fie eficient, ea si-a intins toate antenele, reusind sa dea de urma unor cunostinte care sa activeze si sa aiba relatii acolo.
Delia si-a gasit o prietena dispusa sa le cazeze pe ea si pe Monica pe durata sederii lor in California. Buna amica se numeste Harmoni Everett si este o actrita din esalonul secund, dar care a fost casatorita cu un star de televiziune, Kerr Smith, devenit cunoscut in serialul „Dawson’s Creek”. Din pacate pentru viitorul actoricesc al Monicai, in ecuatie a intervenit Irinel Columbeanu, care i-a anulat toate planurile. Chiar si Ramona Gabor stia de plecarea surorii ei la Hollywood, declarand, imediat dupa venirea acesteia de la Londra, ca urma sa afle mai multe, dar nu a mai avut timp pentru ca Monica a trebuit sa aiba o discutie cu… sotul ei. Dupa aceasta dezbatere de familie, Moni a anuntat ca nu va mai pleca la Hollywood, fiind usor de concluzionat ca planurile i-au fost date peste cap de Irinel, suparat din cauza episodului „Londra”.

A trait in cort

Harmoni Everett este o persoana foarte libertina, ea insasi recunoscand ca a fost foarte influentata in acest sens de parintii ei, care erau hipioti. Pe site-ul ei, marturiseste ca tatal sau era muzician, iar mama… o tiganca moderna. De altfel, primii ani din viata si i-a trait in cort, intrucat acesta era stilul de viata adoptat de parintii ei.

cancan

Adauga un comentariu

*