Scumpirea apei, suportata de municipalitate

Reprezentantii PSD au solicitat intr-o conferinta de presa primarului Romeo Stavarache sa nu impovareze bacauanii cu o noua scumpire a apei. „Este evident ca daca un contract cum este cel cu BERD-ul prevede majorarea pretului la apa, aceasta masura trebuie aplicata. Numai ca ar trebui ca administratia locala sa gasesca solutii sa nu puna pe umarul bacauanilor o noua scumpire”, a declarat senatorul Catalin Mardare, presedintele municipalei PSD.

Consilierul Local Nicolae Zaharia a mentionat ca social-democratii prezenti in Consiliul Local vor initia un proiect de hotarâre vizând subventionarea majorarii pretului la apa. “In acest moment de criza, cu amânarea unor majorari care trebuiau facute in anii trecuti, nu cred ca putem pune pe spatele bacauanilor aceasta nota de plata de aproape 20 la suta. Propunerea noastra este ca aceasta majorare sa fie subventionata”, a afirmat Zaharia
psd.jpg
Cosmin Necula, fost consilier de stat in Guvernul Romaniei si, de semenea, fost consilier local, a prezentat solutia juridica pentru punerea in practica a unui asemenea demers. „Important este ca Stavarache sa inceteze cu politizarea aceastui subiect. Consiliul Local trebuie sa gasesca solutii pentru a nu impovara cetatenii cu o noua scumpire. Primarul este ales tocmai pentru a-si bate capul sa gaseasca astfel de solutii”, a mai spus Necula.

Adauga un comentariu

*