Miron Mitrea şi-a anunţat candidatura la şefia PSD

Senatorul PSD Miron Mitrea şi-a anunţat, vineri, oficial candidatura la preşedinţia partidului. Mitrea a precizat că şi-ar dori să-i aibă în echipă pe Adrian Severin, Marian Sârbu, Cristian Diaconescu, chiar şi pe Sorin Oprescu, el menţionând despre primarul Capitalei că acesta a făcut o declaraţie publică în care vorbea despre revenirea în partid.

Mitrea a făcut anunţul candidaturii sale înaintea unei dezbateri organizate de ISD pe teme ideologice la care participă Ion Iliescu, Adrian Năstase, Cristian Diaconescu şi alţi social democraţi.

Miron Mitrea a mai spus că se pare că era foarte aşteptată declaraţia sa oficială privind candidatura şi că a decis să şi-o anunţe oficial vineri.

„Cristian Diaconescu m-a întrebat cu mai mult timp în urmă dacă aş fi dispus să-l sprijin pentru o candidatură la preşedinţia partidului. Se pare că nu a luat această decizie, aşa că am luat-o eu. Am să candidez. Sigur că am să candidez la preşedinţia PSD”, a spus Mitrea

Nu mă interesează preşedinţia Senatului

El a negat că şi-ar dori preşedinţia Senatului, precizând că această „şmecherie” a fost promovată de către Mircea Geoană. „Nu mă interesează preşedinţia Senatului”, a subliniat Mitrea. El a arătat că din echipa sa ar putea face parte Adrian Severin, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu.

Întrebat dacă şi Adrian Năstase ar putea face parte dintr-o echipă comună, Mitrea a precizat că are o relaţie foarte bună cu fostul premier, dar că acesta nu ar face parte dintr-o viitoare echipă.

Mitrea a negat că ar avea vreo legătură cu Traian Băsescu, afirmând că şi această acuză la adresa sa a fost promovată de către Mircea Geoană prin intermediul lui Marian Vanghelie.

Adauga un comentariu

*