Codul galben de ninsoare si viscol a fost prelungit pentru Bacau si alte 9 judete

image-2010-01-19-6828530-41-harta-valabila-18-01-2010-ora-22-20-01-2010-ora-06.jpgMeteorologii au extins, marti, codul galben de ninsoare si viscol pentru 10 judete. „Dupa ora 06 a zilei de 20.01.2010 pana la ora 14, vor ramane sub atentionare meteo – cod galben – judetele : Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta”, se arata in comunicatul ANM, se arata in atentionarea ANM.

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare cod glaben de ninsori si intensificari ale vantului. Atentionarea intra in vigoare la ora 22.00 si va fi ridicata miercuri, pe 20 ianuarie, la ora 06.

Potrivit meteorologilor, in jumatatea de sud a Moldovei, Muntenia, sud-estul Transilvaniei si in Dobrogea va ninge, iar temporar vantul va prezenta intensificari, viscolind ninsoarea. In estul Baraganului si in Dobrogea, trecator precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si se va forma polei.

Comentarii

  1. Domnule primar,se vede ca nu a-i facut nimic iara ,orasul pe care-l pastoresti arata jalnic ! oare cu ce firme de apartament a incheiat primaria contracte de dezapezire ?? nimic ,nimic nu faci ,te doare in cot de bacauani stai mai tot timpul la Bucuresti si-i duci tucalul crinului ofilit !Mai bine dati demisia din functie si muta-te la Bucuresti sa fi valet pe viata la crinel ,care este o dezamagire pentru multi romani .Poate inventeaza si individul asta ceva despre flacara galbena cu care la invins marinarul ,ca prostanacul si „dragostea mea Mihaela „!

Adauga un comentariu

*